This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jacinta Rukic
Jacinta Rukic - 4 Items
ik ben nu alweer ruim 5jaar weer alleen dus tijd voor een nieuwe sexrelatie. ik zoek een oude man voor een fijne sexrelatie. ik ben een rustig type. ik rook en drink niet. maar ik ben zeker niet saai. ik hou van een geintje en lach graag.maar kan ook zeer serieus zijn. Een goed gesprek ga ik zeker niet uit de weg. ik heb een luisterend oor. eerlijkheid,trouw,liefde. staan bij mij hoog in het vaandel.ik geniet van de kleinen dingen in het leven. ik ben maar een dood gewone vrouwen die mannen die al iemand hebben of dag vliegen kunnen mi advertentie voor bij fietsen. ik doe niet mee aan msm of chatboxse je kunt mij gewoon mailen of een bestelling plaatsen., hoor graag van je!
Jacinta Rukic
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jacinta Rukic
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jacinta Rukic
achtung!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jacinta Rukic
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Alenda Mooisterisch
Alenda Mooisterisch - raadsel
het omgekeerde van Marokkaan.... Pa broek uit...
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - raadsel
Waarom kan een dom blondje niet tot 70 tellen? 69 is al zo’n mond vol!
Olga Grafstienert
Olga Grafstienert - ik heb een grote, geschoren poes!
Deze oproep is voor alle geile (ijs) BEREN van Nederland. Ik ben een mooie (Nederlands sprekende) Hongaarse dame welke jou dromen kan laten uitkomen zou!. Ik hou er niet van om dus vele nieuwe mense te ontmoette maar dus wel omme same een bietje plesier te maken. Ik ben ook helemaal gek op seksen zonder slippie aan!! Dus geef mij snel een belletjie en voor je het weet lig ik samen met jou in jou bed te rolbezemen! Ik doe ook SM (echte) en rollenspel zoals je nog nooit van je leven gehad hebt. Dus waar wacht je op schatske?? ps. ik heb een grote, geschoren poes!
Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - Been in je nek,
Ik heb nou iets en dat is echt iets voor de lenigen onder ons. Ga eens op de grond of bed zitten en leg een been in je nek! Lukt het niet om je been achter je nek te krijgen? doe het dan zoals op onderstaande afbeelding. en masturberen maar! Als je klaarkomt, doe dat dan op je andere been.
Ewout
Ewout - schilder
Beste Dames, Ik ben een goede schilder die netjes en verzorgd is en eventueel tegen betaling in natura bij u wil komen schilderen (naakt!). Doe me een redelijk voorstel en ik reageer zo snel mogelijk terug. Xxx

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook