This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jaclyn Zweedberg
Jaclyn Zweedberg - 1 Item
erotische massage voor klein keukentje plaatsen op zolder!! Heb jij binnenkort tijd om een klein keukentje op zolder te plaatsen ,mijn vriendin komt hier te wonen.Zij is helaas uit huis gezet en heeft snel de ruimte bij mij nodig. OoK HEB IK EEN KLUSJE AAN 1 WAND EEN KLEDING REK BETIMMEREN 2 METER BREED ,DIEP 50. Stuur een mailtje met je email adres voeg ik je toe aan MSN kunnen wij webcammen!!! Ik heb wel een ontdeugend gezichtje en cup D Strak lichaam en een middelgrote poes. Masseer jouw hele lichaam ,dit met warme oli lekker stevig en ontspannen,ook body to body,met hoogtepunt Anaal bij jou ( Optie ) ..
Jaclyn Zweedberg
mijn broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - kunstnagels!
Beste studentes en dames, wil jij mooie sexy kunstnagels maar kan je het niet betalen? Dan heb ik hier de beste oplossing voor je! Ik kom bij jou thuis om jou te voorzien van acrylnagels. Ik ben een mannelijke nagestylist en zet acryl nagels naar keus en evt. kan ik ook je tenen lakken. Ik beschik over 5 jaar ervaring. Vereisten: - Jij bent studente of jongedame van 18 t/ 30 jaar oud - Blank, halfbloed of Aziatisch - Bij correspondentie wel een foto van jezelf mailen svp - Jij kan ontvangen in omgeving Rotterdam - Eerst mailen, dan zal ik jou bellen voor een afspraak Liefs,xx
Edna Johnson
Edna Johnson - kale soepkip
Van welke 4 dieren houd ik het meeste? - Jaguar voor in de garage - Nerts voor in de kast -Hengst voor in bed - Kip die gouden eieren legt voor het geld. Helaas is het bij mij meestal net iets anders, n.l., . - Panda in de garage, - Motten in de kast, - Varken in het bed en een kale soepkip voor het geld……..
Wim van Beffum
Wim van Beffum - verliefd geweest op een dame van een club
Zo ben ik ooit een keer echt verliefd geweest op een dame van een club. Ik ging er ook regelmatig mee uit en blijven slapen etc. Achteraf bleek ik helaas niet de enige te zijn dus ik denk dat het voor haar inderdaad alleen maar voor de euro’s ging!
Boudesteijn
Boudesteijn - Onder de douche,
Voor wie het nog niet gedaan heeft: Als je onder de douche staat kun jij jezelf ook heerlijk masturberen. Gebruik hierbij de douch-gel, Smeer je eerst helemaal in zodat je hele lijf lekker glad is. Als je penis ook is ingesmeert, kun je hem zo door je handen laten glijden. Ook, als je wilt, kun je makkelijker een vinger in je anus doen als je ingesmeert bent. Als je klaar bent kun jij je weer afspoelen en schoon ben je weer! Wat je al niet kunt doen onder de douche!
Leo
Leo - raadsel
Hoe laat je een vrouw blaffen en miauwen tegelijk? Jij: Wil je met me neuken? Zij: Wa… mi jou?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook