This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jacqueline Doylie
Jacqueline Doylie - 1 Item
Ik zou mezelf eens voorstellen. Ik heb geen kids en geen relatie op het moment.Ik heb een scharrel gehad maar dat was niet wat ik zocht. Zoek niet iemand die alleen maarcontact met mij opneemt wanneer hij zin heeft en als ik bel zijn telefoon uit heeft staan.Nee zo werkt dat niet. Ik hoop hier iemand te vinden die beter bij mijn behoeftes past.Aarzel niet om te mailen je krijgt altijd antwoord terug. Ik heb een kleine poes@!
Jacqueline Doylie
klien slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anja Ginge Jansen
Anja Ginge Jansen - geile hardcore seks shows
Genoeg van porno op je PC of TV? Lees dan zeker verder. Samen met een vriendin geef ik tegenwoordig geile hardcore seks shows. Alles doen we voor je neus, niets is ons te gek en veel beter dat in de geilste films. Je ruikt de seks, je hoort de pikken in de kutjes en kontjes kletsen, en 2 geile vrouwen die het zaad uit elkaar beffen, mmmmmmmmm. Ons is niets te gek en je kan zelfs aangeven welk standje! Aan het einde pijpen de dames je ook nog eens helemaal leeg zodat je voldaan de deur uit gaat.€50,- per date zonder tijdslimiet!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - dikke vrouwen (3)
ik heb ook een dikke vriendin ze doucht elke dag en ze ruikt altijd lekker en ze ziet er altijd heel erg verzorgt uit en ze is dik door de medicijnen dus waarom zo rot doen over dikke mensen en trouwens mensen kunnen ook te dun zijn die kunnen bvb echt niet aankomen das ook niet fijn maar dik zijn is ook niet leuk maar niet erg ik vind stom dat mensen raar doen over dikke mensen dus hou er mee op!!
Jolanda Visser
Jolanda Visser - weinig ervaring
Even een vraagje , ik ben eigenlijk een vrij verlegen vrouw. Heb op seksueel vlak nog weinig ervaring maar nu wil ik mijn vriend graag eens pijpen , maar aangezien mannen graag kijken vind ik dit moeilijk ... Een knipoog zal hij van mij ook vreemd vinden , waar moet je zoal op letten van gelaatsuitdrukkingen dan ? en hoe begin je er eigenlijk raan ? pas als die stijf staat of zelfs als die nog niet stijf staat ? Hoor het graag van jullie!
Herman van Veen
Herman van Veen - dikke vrouwen (2)
Nou, Ik houd niet van dikke mensen. Ik vind ze lelijk. Ik vind ze ook een beetje vies – ik ben bang dat ze net iets meer stinken dan slanke mensen. Tenslotte vind ik ze ook een beetje dom. Dat je zo dik bent dat je je eigen geslachtsdelen niet meer kunt zien, dat je van jezelf walgt maar niet in staat bent daar iets aan te veranderen, dat is toch niet meer van deze tijd!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - dikke vrouwen
ik houd van dikkere vrouwen de zogenaamde rubensfiguren ..........je hebt namelijk heel veel vrouw :))))1 x een magere vriendin gehad ......... weet je dat het zeer doet ..........al je daar mee…...............Bovendien is niet het uiterlijk wat het belangrijkst is(!!!) een vrouw waarmee ik kan lachen en huilen en lol maken en serieus zijn .......... die de zelfde humor heeft als ik .........die mag van mij zelfs wel ..........wat slanker zijn…...... dat neem ik dan op de koop toe,zolang ze maar niet mager is want echt daar knap IK volledig op af .....Dus om je vraag volledig te beantwoorden: ze bestaan, ik ben er het levende bewijs van en kom er ook altijd open en eerlijk voor uit !!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook