This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jade Bruce
Jade Bruce - 4 Items
Hallo allen! Mannen en vrouwen. ja dat lees je goed. Ik ben Bi en ik vind het HEERLIJK!! Ik ben een slanke jonge dame met een kleine poes. Ik ben op zoek naar een lekker tussendoortje. Wil jij mijn tussendoortje wezen? bestel dan gewoon een slipje vn me, ik heb hem al in een enveloppe zitten! x
Jade Bruce
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Jade Bruce
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Jade Bruce
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Jade Bruce
lekker bipjsje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - tips
Ik zit met een probleem. Ik merk de laatste tijd aan mijn partner dat hij het niet meer opwindend vindt tussen de lakens. Nu proberen we niet vaak een ander standje uit en ook orale bevrediging doen we niet echt. Hebben jullie tips hoe ik het spannend houdt met haar? Ik haar zo graag verassen! Alle ideeen zijn welkom!
Lance
Lance - sms-en
Ik wilde dit meisje iets onbeschrijfelijk mooi, lief, gevoelig, gezellig, erotisch en leuk sms-en.... maar helaas past mijn foto niet op het schermpje.....
Mieke Wijnhoud
Mieke Wijnhoud - wijn door je GHB
Pssst, Vind jij het ook lekker als ik een beetje wijn door je GHB gooi?
Mevrouw Jansen
Mevrouw Jansen - kleine slipjes
Ik begrijp niet dat meisjes zo'n kleine slipjes kunnen dragen. Het ziet er wel leuk en sexy uit, maar ik bedoel, als je wat afscheiding hebt, is dat toch de hele tijd vochtig? Dat zal natuurlijk wel afhangen bij de persoon, maar ik heb bij mezelf de indruk dat m'n slipje wel vochtiger is op het einde van de dag (wat ik heel vervelend vind). Stopt dit na een tijdje (als je ouder wordt)? Soms heb ik zelfs de indruk dat ik het kan ruiken (sorry als dit vies over komt!!), anderen wellicht niet en misschien zit het zelfs gewoon in m'n hoofd, maar ik wil het gewoon eens graag van andere meiden horen, thanks!
rio
rio - fotograaf
Ik maak graag foto's. En ik zou heel graag wat meer naakt doen. Het liefst werk ik met een vrouwelijk model en ik hou het graag netjes. Dus niet al te kinky. Ik bezit alles om foto's te maken. Apparatuur, kennis, ervaring. Lijkt het je wat. Stuur me een mailtje. Ik ben geen vage fotofetisch maar het is heel lastig om geschikte modellen te vinden die uit de kleren durven te gaan. Ik werk en woon omgeving Rotterdam.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook