This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jaden Lieberhart
Jaden Lieberhart - 4 Items
Hoi ik kom uit het drentse Dalen. Ik ben best een zelfstandige vrouw die haar leventje goed op de rails heeft. Ik heb een lange relatie van 7 jaar achter de boeg. Wat dat betreft als ik ergens voor ga. ga ik helemaal! Ik zou het leuk vinden om in contact te komen met een lieve en vooral eerlijke man. Ik ben zelf ook heel erg trouw en dat verwacht ik ook van mijn partner.Kinderen en huisdieren geen bezwaar -) Denk je dat je jezelf hier in kan vinden dan vind ik het leuk een berichtje van je te krijgen.Doei!
Jaden Lieberhart
hete hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jaden Lieberhart
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jaden Lieberhart
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jaden Lieberhart
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lance
Lance - leeftijdsverschil
Heb jij ook een relatie met een enorm leeftijdsverschil en zijn jullie dolgelukkig met elkaar? Zou je je verhaal willen delen met andere vrouwen? Ik werk aan een artikel en hoor dan graag van je!!
Ed
Ed - pissen
Ik vind pissen in het zwembad het echt walgelijk. Toen ik klein was boeide me het vrij weinig, maar nu vind ik het echt ranzig wanneer mensen dat doen, zelf ga ik dus gewoon naar de wc. Ik zou willen dat iedereen dat zou doen, want echt, het is verdomd smerig dat je tussen andermans pis zwemt :'')
Bea Tolsteeg
Bea Tolsteeg - Het IKEA-potlood
Ik had dus een vriend met een piemel als een IKEA-potlood. Klein en dun, dat is het IKEA-potlood. Yes ladies, ook dit piemelformaat bestaat! En veel heb je er niet aan: qua breedte niet én qua lengte niet. Deze piemel wordt ook wel 'de speer' genoemd, natuurlijk vanwege de slanke vorm. "Een aantal jaren geleden had ik seks met een jongen die ik al een tijdje heel erg leuk vond. Toen hij net voor de daad naakt voor mij stond, dacht ik al: "Hmmm, net een dun en klein potloodje! Ik ging het toch maar proberen. Na een tijdje zei hij tegen me: 'En schatje, vind je het fijn?' 'Uhhhh... zat je er al in dan?' Auch... Sindsdien voor mij een iets grotere piemel!"
Elmer
Elmer - Wat doet een AMATEURPROSITUEE
Wat doet een AMATEURPROSITUEE nou niet vroeg laatst ene PAUL VAN CARGLASS? Mijn antwoord: geen anale sex, niet zonder condoom, niet klaarkomen in de mond en geen extremen. Vaak sturen ze ook geen foto’s op. Want de foto’s in de advertentie laten meestal genoeg zien…….
victor
victor - afwas
Jij bent de zon, jij bent de zee. Jij doet de afwas en ik kijk tv!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook