This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mayra Steiner
Mayra Steiner - 4 Items
ik ben een zakenvrouw en zoek via deze weg een geile zakenman tussen 30 en 50 jr. ben sinds kort weer vrijgezel en zoek daarom een vaste sex partner om 1 keer in de maand een leuk geil weekendtje weg te gaan.op jou kosten natuurlijk.daarom zoek ik het liefst een zakenman zodat er hoop ik een snelle klik ontstaat. ook moet je ook geen grenzen in bed hebben en weten hoe je een vrouw verwennen moet in bed.anale sex vind ik ook het lekkerst dus daar moet je niet vies van zijn hihi.zoek dan ook een grote leuning lekker lichaam en een lekker kontje hihi.denk jij de perfecte zakenman te zijn voor mij ?dan verwacht ik zeker een mailtje van je, xx
Mayra Steiner
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mayra Steiner
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mayra Steiner
tja
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mayra Steiner
wijze woorden.
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - een tikkeltje ordinair
Ik draag overdag meestal nette kleding maar soms ook een tikkeltje ordinair! Voor mij ligt de grens bij chique/opwindend versus ordinair (want dat bewaar ik liever voor thuis). Buitenshuis maakt het in ieder geval niet uit wat mensen niet kunnen zien, dus ik draag in ieder geval altijd strings, stringbody's et cetera. Sommige kousen kunnen wel naar mijn werk maar andere absoluut niet. Maar dat hangt ook weer van het rokje en de naaldhakken af! Samengevat: Het liefst kleed ik mij zo opwindend mogelijk zonder ordinair te willen overkomen ;-)
Vera
Vera - ben erg verlegen
Hey jij daar met je lekkere DONG! Ik ben erg verlegen, kun jij het gesprek niet beginnen?
Belinda
Belinda - De Knoert
Eigenlijk moeten mannen met een piemel als deze een waarschuwing geven voordat je eraan begint. 'Pas op, grote slurf zwenkt uit!' Juistem! Dit is een groot ιn dik stuk vlees. Een formaat waar veel vrouwen van schrikken, want ja: wat moet je er in godsnaam mee aan? En hoe begin je aan deze piemel zonder dat je pijn krijgt? "Mijn laatste one night stand had een ontzettende grote piemel. Ik dacht gelijk: 'Hoe moet dat ooit passen?' Ik probeerde het toch maar... Achteraf had ik serieus drie dagen pijn, pijn en nog eens pijn! Dus nee, grote piemels zijn niets voor mij en volgende keer als ik er nog een van zo'n formaat tegenkom, bedank ik vriendelijk! Doe mij dan maar een IKEA-potlood..."
Fokko Fokma
Fokko Fokma - raadsel
Wat moet je doen als je vriendin begint te roken? Glijmiddel gebruiken!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - dikke mensen
Dikke mensen zijn vaak lelijk en stinken ook heel vaak. Dit komt omdat ze zichzelf niet goed kunnen wassen onder die spekrollen die ze hebben. Veel dikke mensen vinden het erg als je ze aanstaart, dit is allemaal hun eigen (dikke)schuld.Bron: Men’s Health. Ooit vroeg ik aan een pastoor: waarom bestaan er dikke mensen? Antw: om uit te lachen... Dit is op zich ook een logische verklaring. Dus bij deze, waarom bestaan dikke mensen: Om uit te lachen. Hoop dat jullie hier iets van kunnen opsteken.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook