This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

NIkita
NIkita - 1 Item
Heey heey ! Ik ben Nikita en ja klinkt misschien wel heel erg raar. maar ik houd van de combinatie Sex en Eten! Er zijn naar mijn idee maar weinig mensen die hier van houden. Dus vandaar mijn aanmelding hier. Ik hoop zo iemand te vinden met dezelfde passie als ik.
NIkita
heet broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pam  Saunders
Pam Saunders - scheren van de PAMPAN
Hoi, bij toeval kwam ik op dit forum terecht en verbaas me over het feit dat mensen die problemen hebben met het scheren van de PAMPAN vanwege irritatie of andere ongemakken kennelijk niet afweten van een makkelijker en permanente methode, n.l.: afbranden!
Abigail
Abigail - dikke mannen
Ik val op dikke mannen. gewoon lekker! Dikke mensen zijn lief vriendelijk warm zacht. mijn vriend is een dikke lieverd. ik zou nooit meer zonder hem kunnen en ik vind mensen die dikke mensen discrimineren en zegen dat ze lelijk en vies zijn moeten maar eens naar hun eigen kop kijken!!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - Mein Yogi
Mein: außenminister, Begattungsorgan, Beidl, Fortpflanzungsorgan, Genital, Geschlechtsorgan, Geschlechtsteil, glied, Hammer der Lust, kleiner Freund, lümmel, Pimmel, pipan, Prengel, pullermann, schwengel, Strahlemann, Strohhalm, Yogi, ist so gross!
Miko
Miko - feeders
Ik wil even duidelijk maken dat mannen die op volslanke vrouwen vallen niet verward moeten worden met de zogenaamde "feeders" dit zijn mannen die een vrouw zoveel eten geven en ze opzettelijk dik maken zodat ze afhankelijk worden, dat is heel iets anders. Volslanke vrouwen die ik mooi vind: Ricki Lake, Super Nanny, Karin Bloeme, Mia Tyler, Bea Flora, , lekker toch!!
rio
rio - foto's
wil jij een foto van je zelf 3d (voor op een internet site bijvoorbeeld) dan kan ik dat voor je regelen. deze fotos kun je bekijken met een rood/groen brilletje hoe werkt het. mail me. we maken dan een afspraak waar we de fotos maken. (kan bij jou thuis zijn of ergens in de natuur). daarna moet ik de foto's monteren (thuis) in een goed 3d beeld.(kan evt ook bij jou maar dat moet ik wel van tenvoren weten) betaling in natura!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook