This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Silvie
Silvie - 1 Item
Hi ! I love SEX !!! Maar zonder sex partner kom ik niet ver he. Met mijn tarzan alleen ben ik niet altijd voldaan. Ben jij een lekkere en altijd hitsige kerel ? Goed verzorgd en goed uitziend ? Kom dan maar even binnen. show me je foto en dan . . . . . .
Silvie
leuk slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - handige man
Hi mooie meiden, Ik ben een knappe man die erg handig is in de verschillende dingen. Ik kan namelijk voor jouw computers, elektronische goederen en tuin zorgen. Daarnaast kan ik ook verven, laminaat leggen en ... Inruil zal ik met jou een lekkere tijd door brengen en een warme lekkere sex hebben die voor allebij lekker zal zijn. Jij moet er ook erg kunnen genieten natuurlijk. Ik wacht op jou als jij mij kan verwennen.
Kamilla Kjeldsen
Kamilla Kjeldsen - De Wegwijzer
Deze piemel wijst de weg naar links of rechts en heeft ook wel de bijnaam ‘de kromme’. Het geeft misschien wat moeilijkheden voor en tijdens de seks. "Toen ik de eerste keer seks had met mijn ex-scharrel dacht ik al gauw bij het zien van zijn piemel: 'Oh wauw, wat is daar mee gebeurd... Overreden door een bus ofzo?' Ik wist werkelijk niet wat ik zag! Hij stond zó ontzettend scheef dat hij gewoon naar het Westen wees." Maar onder de wegwijzers bestaat ook nog een goede piemel: een die naar voren wijst. Deze kan je G-spot goed bereiken.
Mildred Kapuki
Mildred Kapuki - een getrouwde man
Hallo Ik ben kom uit Nijmegen. Ik ben via deze weg opzoek naar een getrouwde man die opzoek is naar een vrouw die hem eens lekker wilt gaan verwennen met een geile massage. Ben benieuwd naar je reactie. Hoor graag meer van je!
Django
Django - kort verslag
Hier een kort verslag van mijn slipjesbezoek aan dit meisje. Zo werd ik hartelijk ontvangen door de gastvrouw met een bakje warme overheerlijke koffie (vers gezet!) .Dank je wel lieve gastvrouw! Nadat dit meisje mij had geleid naar de door mij favoriete kamer hebben we elkaar innig en liefdevol verwelkomd. Wat is zij een mooie en gevoelige vrouw en teder met de liefde,maar ook als mens hartelijk en vol medeleven! We hadden een gezellig uurtje gehad/beleefd in de erotiek die naar mijn gevoel uitstekend was en zeer zeker voor herhalingen vatbaar is! Ik wens haar in de toekomst een fijne vakantie toe t.z.t. en gezond weer terug!! Rest mij hierbij te laten en eindigen met heel veel liefs, jouw zeeman.
Keith
Keith - raadsel
Wat krijg je als je Pinokkio pijpt? Splinters in je bek. Wat krijg je als je Pinokkio aftrekt? Houtlijm!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook