This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Silly
Silly - 1 Item
ik ben een vrouw ik zoek een glazenwasser die me ramen kan doen boven en beneden binnen en buiten ik zoek dus echt een ervaren glazenwasser die zelf ze spullen mee neemt en ladder !!!! in ruil mag je me beffen en vingeren borsten likken en masseren me borsten n##ken en op me borsten klaar komen ik heb een f cup en ik kan jou aftrekken en masseren!
Silly
lekker stingetje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - Vuurtje maken,
Je hebt het vast wel eens gezien hoe mensen vroeger een vuurtje maakte. Dat deden ze door een stokje heen en weer te draaien tussen hun handen. Dit kun je ook bij je penis doen. De ène hand plaats je aan de bovenkant van de penis de andere plaats je aan de onderkant. Nu rollen maar. Je moet hem natuurlijk niet omdraaien, maar gewoon lekker heen en weer bewegen.
Hans Klok
Hans Klok - De vakantie
De vakantie gebruik ik niet alleen om te ontvluchten aan de dagelijkse stress, maar ik wil dan ook weg van mijn vrouw. Zo ga ik in het buitenland altijd en voortdurend vreemd! Als ik dan thuis kom dan zeg ik dat er niet veel aan was omdat het slecht weer was!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - dikke vrouwen
Ik ben een ontzettende liefhebber van dikke vrouwen! De liefhebbers van dikke vrouwen zijn er wel, maar die zijn in de minderheid. Daarnaast heb je mannen die met een vrouw getrouwd zijn en waarvan de vrouw later, na kindjes en zo, aankomen. Dat die mannen dan niet weglopen, dat spreekt voor zich. Tegen die tijd gaat het hopelijk niet meer alleen over uiterlijk.
Gunnelke
Gunnelke - elkaars geslachtsdelen
Hoi! ik heb zelf ook weleens het een en ander met collega's uitgespookt. Maar altijd als ik single was en dat was meer scharrelen dan one night stands. Ik vond het erg simpel dat sommige managers bijvoorbeeld wel zeker 6 collega's hadden gebeft. Dat relaties kunnen ontstaan snap ik wel, je bent immers veel samen en ook vaak met feestdagen e.d. Dat schept wel een band. Maar om nou zo amicaal met elkaars geslachtsdelen om te gaan……
MIa
MIa - kriebel
Al enige tijd loop ik rond met een vreemde kriebel in mijn buik en helaas is dit geen kleine baby. Mijn vriend en ik proberen al een tijdje zwanger te worden, maar het wil nog niet lukken. En zeker niet omdat hij de laatste tijd bijna niet meer thuis is. Hij blijft tot laat weg met de raarste smoesjes en hij heeft altijd een bepaalde gloed over zich heen als hij thuiskomt. Ik kijk weleens in zijn telefoon maar durf niet te vragen waar hij toch altijd uithangt (wordt je algauw een zeur). Ook is de seks de laatste tijd meer een 'moeten' dan dat we elkaar liefhebben. Ik voel daarom een grote afstand tussen ons. Hoe weet ik of mijn vriend mij bedriegt?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook