This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sarah Teeles
Sarah Teeles - 1 Item
Hai, Famke hier! Ik woon dus in Zwolle.Hier werk ik als verzorgster in een bejaardenhuis en dit doe ik met heel veel plezier.Ik ben eigenlijk op zoek naar mijn ware liefde….dus waar ben je?? Nee ik weet ook zo simpel zal dat ook weer niet zijn, maar ik dacht die eerst te hebben gevonden, maar helaas bleek dit toch niet zo te zijn.Na 3 jaar alleen te zijn geweest, een hoop tranen te hebben gelaten sta ik nu toch weer open voor een man in mijn leven. Denk jij de man te zijn die ik zoek dan hoop ik dat je wel reageert. Zoals jullie zien is mij slipje al bijna uit! doei..
Sarah Teeles
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - lovehandles
Ik ben ben zelf ook geen slanke barbie, en zal dat ook nooit worden. Ooit (toen ik nota bene slanker was dan nu) was ik daar best onzeker over, maar sindsdien heb ik tot mijn verbazing gemerkt hoeveel mensen zich tot mij aangetrokken kunnen voelen als ik ervoor open sta. Blijkbaar was de onzekerheid de factor waarom ze niet voor me in de rij stonden, en niet de lovehandles.Dus doe mij nog maar een gevulde koek!
Django
Django - langzaam penetreren
Anale seks vind ik persoonlijk heel geil, vooral het langzaam penetreren. Als je eenmaal bezig bent, is het echt niet veel beter dan gewone vaginale seks. Bij vaginale seks voel je je hele DONG, bij anale seks is het slechts een randje. Maar dat neemt niet weg dat het als onderdeel van een goed nummertje wel heel erg kinky aanvoelt!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - raadsel
Waarom sterven mannen vóór hun vrouw? Omdat ze dat willen.
Leo
Leo - naaktlopen
Ik ben een verlegen, alleenstaande man. Het is al lange tijd een wens van mij, om eens mee te mogen kijken bij een gezin, die er niet voor terugdeinsen om naakt te lopen. Door mijn verlegenheid en het feit dat ik geen knappe bink ben, ben ik er nooit toegekomen om naar een naaktstrand o.i.d. te stappen. Het liefst zou ik het eerst eens in huiselijke kring willen ondervinden. Het lijkt me enorm mooi en fijn om dit mee te maken. Wie zou mee eens willen uitnodigen? Eventueel moeder met dochter mag ook reageren. Ik ben lief, gezellig en zeer ruimdenkend. Wie helpt mij?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook