This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Shenise King
Shenise King - 1 Item
Ik kom uit Den Bosch ben werkzaam in de horeca en geen kids wel een hele lieve poes:). Met mijn kat woon ik in een knus eigen huisje. Via deze weg hoop ik een leuke (jonge) gozer te vinden. Uit ervaring weet ik dat mannen van mijn eigen leeftijd niet zo energiek zijn als dat ik nog ben dus daarom zoek ik eigenlijk een wat jonger iemand. Heb een tijdje een relatie gehad met een jongen van 25 en dat is me prima bevallen.Denk je dat wij een leuke tijd samen kunnen hebben mail me dan eens!
Shenise King
diverse items..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - belastingdienst
Hey dames, Deze leuke jongen wil jullie helpen met het invullen van aangiftes. zoals jullie weten is het weer bijna tijd om aangifte te doen en zo geld wat van jou is van de belastingdienst terug te krijgen. Nou weet ik uit ervaring dat niet iedereen weet hoe dit te werk gaat. Door mijn stage bij de belastingdienst ben ik in staat aangiftes te doen. Voor een uurtje 'spelen' (of langer), zou ik graag je aangifte willen doen. Leeftijd tussen de 18-40. Reageren kan via de reageer knop. Wedden dat er iets valt af te trekken??
Guido en Joske
Guido en Joske - fotshoot
Wie heeft er zin om zondag bij ons langs te komen. 's middags maken wij een paar foto shoots en daarna nog een paar sexopnames door een ervaren fotograaf en tevens filmer. Wil jij als 'model' meedoen tijdens deze sessie(s), geef je op. Het kost 15 euro inclusief hapjes en drinken, maar exclusief de sexparty welke daarna plaats vindt. De foto's blijven ten alle tijden in ons bezit. In overleg kunnen wij achteraf een aantal foto's aan jou verstrekken. Tot geils,
Gisilberhta de Jong
Gisilberhta de Jong - wil jij een sidderend avontuurtje.
Schatje, wil jij een sidderend avontuurtje... Kom je met mijn heerlijke mooi borsten spelen...en dat je daarna met je tongetje langzaam naar beneden likt om mijn FOEF te verwennen. Wil je dat ik met jou speel, je een mega geile pijpbeurt geef. Heb je zin in een wilde vrijpartij of sabbel je liever op mijn teentjes.... Misschien heb je een stoute fantasie die je met mij wilt delen.. Kom laten we elkaar lekker opgeilen!!!!! Ik wacht op je. XxX
Dagmar
Dagmar - mijn man stinkt
Ik vind het erg om te zeggen maar mijn man stinkt. Niet omdat hij niet schoon is op zichzelf, hij doucht altijd, maar hij sport erg veel. Ons sexleven is dan ook 0. Zelf heb ik absoluut geen behoefte aan sex maar aan intimiteit, maar zijn lichaamsgeur houdt mij tegen om contact te zoeken.
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - Borsten van binnen
Attentie Attentie! weet jij wel dat het grootste deel van jouw borsten bestaat uit melkklieren?? Deze komen uit in de tepels.(en melk is goed voor elk!) Ze zorgen voor melkafscheiding als je zwanger raakt. Daarnaast bestaan je borsten uit vetweefsel. Elke maand bereiden de borsten zich onder invloed van hormonen voor op een zwangerschap. Ze worden wat groter en gevoeliger. Na de menstruatie hebben ze helaas vaak weer hun oude vorm….Die van mijn vrouw lijken overigens precies op 2 natte theezakjes! lief he?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook