This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dana  Mc Laren
Dana Mc Laren - 1 Item
Hoi !! Ja mijn foto verraad me al hé. Ik ben echt verschrikkelijk verlegen. Nou niet naar iedereen toe, maar wel naar mannen waarmee ik contact wil leggen. Vandaar op deze manier. Ik woon in Brabant. Ik zoek een leuke man voor een serieuze relatie. Denk jij door mijn verlegen muurtje heen te komen dan zou ik het leuk vinden als je mij een mail stuurt en mij meer over jezelf verteld. DE man die mij het meeste aanspreekt zal ik dan ook terug mailen. Groetjes hë!!
Dana  Mc Laren
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - witgoedreperateur
Hallo Dames, Deze lekkere witgoed reparateur wil Uw wasmachine, droger, vaatwasser koelkast magnetron, kookplaat enz. repareren in ruil voor een heerlijke vrijpartij. Niets extreems of zo, gewoon heerlijke sex waar we dan beiden van genieten Onderdelen binnen redelijke grenzen. Denk ook eens aan een schoonmaakbeurt van jouw wasdroger. Voor een beter droog resultaat en ter voorkoming van brand. Ik ben stout!! xxx P.S. Graag even mailen of smsen. Ik kan niet altijd de telefoon opnemen vanwege mijn vrouw.....
Tilly
Tilly - woordverneukert
Gasten, wordt s.v.p. geen woordverneuker ! (lui en ordinair persoon die niets zinnigs te zeggen heeft)!
Patrice van Hoboken
Patrice van Hoboken - adem
Ik heb nooit problemen gehad met de lichaamsgeur van mijn man. Maar sinds enkele maanden ademd hij een vreemde lucht. Ik vind het echt vies. Maar het is niet zoals bij mensen die uit hun mond ruiken, dat is anders. Ik wil het hem niet zeggen omdat ik bang ben dat hij dan aan zichzelf gaat twijfelen. Maar het is waar dat ik absoluut geen zin in het vrijen heb.. hij heeft wel veel stress met een eigen bedrijf en slikt druppeltjes om rustig te slapen zonder hartkloppingen. Het lijkt wel of zijn adem naar een vagina ruikt, maar dat zal wel niet.....
Fokko Fokma
Fokko Fokma - vagina veel vrouwelijker en daardoor aantrekkelijker
Tja, Ik vind de vagina veel vrouwelijker en daardoor aantrekkelijker. Haar kontje doet me te veel aan homo's denken en ik ben geen homohater, maar het idee stoot me heel erg af. In verhalen wordt anaal alleen maar met pijn gecombineerd, dat werkt op mij ook afstotend….
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - raadsel
Waarom trouwen vrouwen in het wit? Omdat ze dan in de keuken niet afsteken tegen de frigo.
Berend Berendsen
Berend Berendsen - slanke Chinese meisjes
Hallokes! Deze leuke en nette Nederlandse man is nu voor dit weekeinde op zoek naar slanke Chinese meisjes in eerste instantie voor erotisch contact maar misschien ook voor een heuse relatie met kinderen. De vergoeding gaat altijd in overleg na bewezen diensten. Groetjes weer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook