This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elisa Fridges
Elisa Fridges - 1 Item
Hallo Studs! ik ben nog bijzonder geil. Via deze spannende en onsympathieke manier zou ik graag in contact komen met geile kerels die een oudere geile dame aantrekkelijk vinden met deze leeftijd. Mijn voorkeur gaat uit naar jongere kerels (is geen must) maar ik kan me voorstellen dat die niet op mij zitten te wachten. Maar goed niet geschoten is altijd mis.
Elisa Fridges
mijn gedragen slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - stankje
Laat jij dit ook aan jouw vrouw merken dat je eerst wil dat ze doucht omdat je een stankje ruikt, dan vind ik het niet zo vreemd dat ze geen zin heeft meer. Zeker niet als je zegt we gaan eerst douchen, want ik ruik wat. Dus spontane sex zonder douchen vooraf is niet meer mogelijk bij jullie. Dit werkt echt afknappend. Ik weet dat veel mensen sex kunnen hebben op een zeer hoge leeftijd, tenzij de gezondheid dit toelaat. Ik vind het ook geen fijne uitdrukking zoals jij zegt een stankje. Ik weet dat mensen op een hogere leeftijd meer lichaamsgeur kunnen krijgen. Dit merk ik ook aan mijn vrouw. Maar helaas mijn vrouw kan geen sex meer hebben omdat zij diabeticus is, dus zij taalt er ook niet echt meer naar.Jammer voor mij, want ik heb nog wel veel zin in sex. Dus ik los dit maar op met solosex en fantasie. Maar hou nu eens op met het zgn. stankje en benader je vrouw eens spontaan. Misschien of ze dan weer meer zin heeft in sex met jouw.
Bonnie Mareno
Bonnie Mareno - De Champignon
Een grote hoed of helm, dat heeft dit piemelsoort op z'n 'kop'. Deze piemel wordt ook wel 'de plopper' genoemd, omdat hij naar binnen 'plopt'. Daarbij kan er flink wat smegma (piemelbrie) achter de rand blijven hangen. "Een aantal jaar geleden had ik een tijdje een scharrel. Ik weet nog dat toen ik zijn piemel voor de eerste keer zag ik gewoon schrok! Hij zag er echt niet uit. Er zat echt een mega 'kop' op en de seks deed daardoor ook echt pijn, dus nee, deze piemel is niets voor mij!"
Winfried
Winfried - raadsel
Waarom scheren Japanse sumo-worstelaars hun benen? Dan kan je ze onderscheiden van feministen.
rio
rio - liefde op het eerste gezicht
Een man komt een vrouw tegen en vraagt: "Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Of moet ik nog een keer langs lopen?"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook