This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Denise De Vasquez
Denise De Vasquez - 1 Item
Van beroep ben ik kapster en heb eigenlijk een heel leuk leven. Toch is mijn leven niet helemaal compleet. En dit komt eigenlijk door mijn figuur. Je hoort vaak dat mannen alleen maar van een hele dunne vrouw houden, maar ik kom ze niet tegen hoor. Ik kan er niets aan doen, dat ik eigenlijk best wel dun ben. Ik kan eten wat ik wil maar kom geen grammetje aan. De mannen die ik tegen kom vinden het maar niets dat ik zo dun ben en nemen niet eens de moeite om mij beter te leren kennen, vandaar mijn stille hoop dat er hier een man rond kijkt die mijn figuur geen probleem vindt en het ook belangrijk vindt hoe ik ben.. Ik heb trouwens ook een enorm litteken ten aandenken van een brandwonde op mijn rug, en daarbij loop ik ook nog eens scheef. Het scheef lopen op zich heeft nooit echt tot problemen geleidt, maar als ze naderhand mijn brandwonden zagen dan haakten alle mannen na x aantal tijd af. En het was zeker niet de reden omdat het niet klikte want dat deed het elke keer, maar het is gewoon niet mooi om naar te kijken, en het aanraken is best een gek gevoel maar goed, het maakt van mij geen ander mens. Mocht jij denken, of beter nog, weten, r niet laat afschrikken, door dat litteken en zal ik een kans krijgen jou dan echt beter te mogen leren kennen door enkel op het innerlijke af te gaan en niet op het uiterlijk, nou, stuur me dan maar erg snel een mailtje. Mijn slipje wacht op je………..
Denise De Vasquez
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sander
Sander - raadsel
Wat is wit en 12 keer zo lang? Een jaarverband
Lance
Lance - bijscheren
Mijn vrouw ruikt in de schaamstreek soms niet maar geeft een stankje af bovendien is ze zwaar behaard en ietsje bijscheren of zo is altijd taboe geweest. Ik sta erop dat ze eerst doucht en daarna maken we feest. Ze wil vaak gebeft worden nou dat kan dus alleen na een douche waar we vaak samen onder gaan staan als opwarmer Ze heeft 3 jaar gelden een licht cva gehad en dat heeft zijn invloed op onze seks. In het laatste jaar hebben we 1 keer seks gehad en dat was voor ons allebei een sof. Tja ze heeft totaal geen zin meer maar ik heb toch echt een keer per maand bijvoorbeeld zin in seks. Onze relatie is desondanks zeer goed maar ja, er ontbreekt iets he. Ik heb altijd volop feest gehad met haar dus nu is het gepast dat ik haar respecteer. Meestal haal ik maar een paar gedragen slipjes van deze mooie meisjes, dan heb ik tenminste nog iets!
Courtney Stoudden
Courtney Stoudden - oud
Een man wordt pas oud als hij nu de hele nacht nodig heeft voor wat hij vroeger de hele nacht deed…
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - dikke spreeuw
Laatst zag ik een dame die leek wel een dikke spreeuw. Trouwens, dikke spreeuwen bestaan wel degelijk; op de markt of bij de snackbar op bijvoorbeeld de Leyweg en centrum zijn er heel veel. Denk niet dat die erg oud worden ;-)
Elmer
Elmer - KERSTBOOM nog optuigen.nl
Gisteren weer even een spetterend GEDRAGEN SLIPJE opgehaald bij deze onverzadigbare en zeer aardige en lieve nymfomane hierboven. Toen ik uit de auto belde meldde ze dat er niet genoeg tijd meer over was voor de volgende afspraak, ze moets haar KERSTBOOM nog optuigen. Even later kwam ze met het voorstel er een 20 minutenafspraak van te maken, dan zou ik de ontbrekende tijd de volgende keer gecompenseerd krijgen. Dit was een 'offer I couldn't refuse' gezien de BIKKELHARDE TAMP waar ik al mee rondreed. Ondanks de haast maakte ze mij zo geil dat er van tijdgebrek helemaal geen sprake leek te zijn. Met mijn broek op de knieën had ze mijn TAMP al tot de aanslag in haar mond. Natuurlijk moest ik ook haar poesje proeven en wat smaakte dat heerlijk. Mijn beftechniek werkte blijkbaar goed. Haar Duits is redelijk maar op het hoogtepunt hoorde ik haar kreten uiten die volgens mij alleen maar Hongaars konden zijn. Ik geloof niet dat ze dat orgasme fakete maar wat doet het er godverredomme toe? Even later zoog ze mij ook nog eens naar mijn hoogtepunt en van mijn zaad heb ik tot mijn verbazing geen druppel meer terug gezien. Groot pluspunt: ze blijft je nog zeer lief en lekker een tijdje nazuigen totdat ik volledig ontspannen was! Helaas moest ik snel weer in de kleren maar dat was mijn eigen schuld. Ik verliet blozend van trots het appartementje nadat ze ongevraagd nogmaals mijn befkunst complimenteerde met "Du bist mein Favoriet", daarbij op haar NATTE FOEF wijzend. Zo gauw ik de kans krijg ga ik weer, maar blijf dan langer! YOLO toch?? (you only live once!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook