This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lonnie Edmondson
Lonnie Edmondson - 4 Items
Hai mannen ik ben een gebonden meid met een lekker postuur. De seks thuis is o.k. maar ik wil dingen die kunnen niet thuis. Ik heb 2 fantasietjes ik wil graag eens als hoer geneukt worden, En een keer seks met een oudere man. Voel jij je aangetrokken tot mijn oproepje reageer dan even via mijn slipjes…p.s ik woon in de regio Almere en kan me niet verplaatsen. Mijn man is op maandagavond altijd biljarten dus dat schikt me het best.
Lonnie Edmondson
hot panty
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Lonnie Edmondson
dag!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Lonnie Edmondson
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Lonnie Edmondson
boop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - DION
Ik heet DION, hoe heet ben jij?
Ab Veuger
Ab Veuger - klusjes
Vrouwen van Nederland, Te weinig geld? Zit je eventjes, of structureel, krap? Er moeten dingen in / om huis gebeuren? Geen nood, misschien kan ik je helpen. Thuis in onderhoud, constructie, montage, installatie, eigenlijk alles bouw gerelateerd. Dus ook straatwerk, elektra, cv, water, complete verbouwingen, keukentjes, rioolontstopping, noem maar op. Ik ben niet wanhopig op zoek naar, verre van, zie echter wel heil in het concept 'wederzijdse dienstverlening', zolang als het reëel blijft. En wanneer je echt aan het eind van je financiële latijn bent heb ik misschien nog wat tips voor je om (serieus) geld te verdienen (niet sex-gerelateerd). Dus, wat let je, reageer, dan vertel ik je meer...
Brechje de Vrieps
Brechje de Vrieps - raadsel
Wat geef je aan een man die alles al heeft? Een vrouw, zoals ik, om uit te leggen hoe alles werkt natuurlijk!
Wim van Beffum
Wim van Beffum - raadsel
Wat moet je antwoorden als je vrouw vraagt: Wat is er op de TV vanavond? Stof
Frank Fukking
Frank Fukking - vis
Na mijn scheiding heb ik iemand leren kennen die werkelijk waanzinnig lekker rook; ik kreeg al klutsknieën zodra ik naast haar stond... ;-) Ik heb zelfs eens een door haar gedragen slipje meegepikt, alleen maar om haar luchtje bij me te hebben. Met haar is het uiteindelijk niets geworden. Daarna heb ik nooit meer iemand getroffen die zo lekker ruikt. Inmiddels heb ik gelukkig een hele lieve nieuwe partner, van wie ik vreselijk veel houd, en die gewoon lekker ruikt. (Behalve wanneer zij ongewassen thuis komt na haar werk, want zij werkt in de vis! :-D )

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook