This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Francisca Demarco
Francisca Demarco - 2 Items
Hallo, Ik en mijn vriend hebben het al een jaar over een trio met een stoute vrouw! hier bij zoeken wij iemand waar we een leuke avond mee kunnen hebben en gezellig een spannende avond voor ons word dit de eerste avond met een vrouw er bij!!!! wij zoeken iemand tussen de 22 en 23 jaar. Wij zelf komen uit Enschede en gaan binnen kort een weekend naar Arsten. Het zou fijn zijn als je daar naar toe kunt komen. Geef bij je bestelling even aan of je een slipje van mij wenst of van mijn vriend. (Die van mij ruikt wel veel lekkerder..)
Francisca Demarco
heet slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Francisca Demarco
slipje van mijn vriend
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Crescentia Zwaan
Crescentia Zwaan - mijn sexfeestje
Wie komt er ook op mijn sexfeestje? Dit is niet een gewoon feestje, dit is een feestje waar werkelijk iedere kerel aan zijn trekken zal komen!! Je zal er dus geen enkele TAMP zien zonder een lekker mondje erom heen en dat is nu precies wat ik zo graag wil zien!
Adriana Lieferkampf
Adriana Lieferkampf - AAD
Ik heb een probleem. Mijn vriend AAD is niet echt schoon. Als hij vraagt of ik hem wil pijpen, wil ik dat meestal niet omdat hij best wel stinkt van onderen en het laat ook vieze dingen af (kopkaas) volgens mij. Als we gewoon seks hebben, heb ik een dag later een erg jeukende vagina en het verdwijnt maar niet.. hoe kan ik dit oplossen ?????
Boudesteijn
Boudesteijn - Geen ondergoed aan,
Hier nog iets wat ik nog wel eens wil doen. Trek je kleren aan zonder dat je ondergoed aan hebt. Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden zoals op de afbeelding hieronder. Ga je nu masturberen. Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen. Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen. Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, door het masturberen, gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker kan voelen.
Notermans
Notermans - seks
"Seks is ongeveer even belangrijk als een broodje kaas. Maar een broodje kaas is ongelooflijk belangrijk als je in je casimmo niets te eten hebt."
Van Bafdonk
Van Bafdonk - sexparty
Ik ga een sexparty organiseren in een Van der Valk Hotel, reageer even als je ook wilt komen. Het is zinloos te reageren als: - jij een onervaren persoon bent op sexgebied - als jij niet meer anspreekbaar bent door o.a. een 'drugs'pil en/of langdurig ligt te slapen etc. - je agressief en respectloos opstelt naar de aanwezige bezoekers - je meer dan gemiddeld luidruchter aanwezig bent of denkt “de clown" te kunnen uithangen - andere aanwezige bezoekers lastig valt en de code nee is nee niet respecteert - jij jonger dan 18 jaar bent of ouder dan 50 jaar - reageert terwijl jij van te voren weet dat jij niet kan of wil komen - als jij als bezoeker te passief opstelt, aan rukkers en vingeraars op afstand hebben wij niets - haantjes gedrag vertoont - voorbeeld: jij geeft aan bottom te zijn, en op de avond/nacht blijkt dat je bijvoorbeeld nog maagd bent, zoals laatst weer……

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook