This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Destiny Moods
Destiny Moods - 1 Item
Mooie mannen opgelet, ben je op zoek naar iemand om af en toe een vluggertje mee te hebben en sex zonder verplichtingen dan hou ik me aanbevolen! Laat maar horen wie je bent en wat je wenst!! Meer fotootjes kan sturen als je een lekker gedragen slipje van me bestelt. Ik heb er al 2 in een enveloppe klaarliggen. Snift ze alvast.
Destiny Moods
mini slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ed
Ed - erectiestoornis
Ik heb last van een behoorlijke erectiestoornis. Een erectiestoornis is het onvermogen om een erectie (stijve penis) te krijgen of om deze lang genoeg te behouden voor bevredigende seksuele activiteit. Een erectiestoornis wordt ook wel aangeduid met termen als erectiele dysfunctie en impotentie. Impotentie wordt echter ook gebruikt om andere seksuele problemen bij de man aan te duiden, zoals het vroegtijdig klaarkomen of het geen zin hebben in seks. Erectiestoornis is dus een specifiekere term en die term is nu van toepassing op mij!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Sterretje!!
Ik vind het heerlijk om een lekker geschoren sterretje te likken!! Ze noemen me niet voor niets op de golfclub: Sterretje!! Kom jij ook maar eens bij me om lekker je sterretje te laten likken !
Bernadola Twins
Bernadola Twins - lekker biggetje
Ik val op dikke mannen. Mijn vriend is ook heel erg dik maar ik vind hem super knap en van mij hoeft hij echt niet af te vallen. :D Dus voor de mensen die zeggen dat ze dikke mensen 'vies' of 'lelijk' vinden: het is maar een mening en het zou fijn zijn als jullie mensen gewoon in hun waarde zouden laten. Ik vind magere mensen niet mooi, maar daarom kraak ik ze toch ook niet zomaar af vanwege hun uiterlijk? Hij is mijn lekkere biggetje!
Elmer
Elmer - pijn aan mijn VIOOLTJE
Hey SNIFTERS, Ik een tamelijk genante vraag, Ik heb laatste tijd veel pijn aan mijn VIOOLTJE, maar niet aan mijn KRANS zelf, maar er rond, ik dacht eerst dat het van te hard wc papier was, maar dat is denk ik niet zo, ik scheer mijn konthaar niet meer. Ik ben volgens mij ook geen homo, dus (helaas) ook nog nooit in mijn VIOOLTJE genomen, dus daar ligt het dus ook niet aan, als ik naar wc ben geweest hangt er dus nu ineens bloed aan mijn wc papier, maar, ik weet dus echt niet hoe het kan, ook als ik loop heb ik soms last er van, zou willen weten wat ik er aan kan doen, zou het soms toch van mijn konthaar zijn ofzo??? misschien hebben sommigen van jullie hier ook wel last van gehad, en kunnen jullie mij helpen. With a smile!
Mats
Mats - raadsel
Wat zeg je tegen je vrouw als ze 2 blauwe ogen heeft? Niets, want je hebt het al 2 keer gezegd.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook