This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Edna Johnson
Edna Johnson - 1 Item
Ik ben een geile meid die opzoek is naar een lekkere man die mij komt verwennen. Zoals je kunt zien ben ik niet een van de slankste maar heb ik zeker wel de kwaliteiten die je verwacht van een wilde, stoute meid. Ik ben nou eenmaal dol op sex en kan daar geen genoeg van krijgen. Vind jij een maatje meer niet erg en wil je een date en meerdere fotootjes zien van mij? Stuur mij dan eens een email met een bestelling van een lekker slipje van me…
Edna Johnson
waar is mijn slipje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Hans Klok
Hans Klok - poepluchtje
Lichaamsgeur is heel belangrijk bij het vrijen. De meeste mensen die tevreden zijn over de lichaamsgeur van hun partner zijn tevreden over hun seksleven. Seksuologen hebben geconstateerd dat het tegenovergestelde geldt voor mensen die de lichaamsgeur van hun vrijpartner niet lekker vinden. Hoe zit dat bij jou? Vind je de lichaamsgeur van je partner opwindend of juist niet? Heeft dat invloed op de manier waarop jullie vrijen en de manier waarop je het vrijen beleeft? Geef je mening! Ik kan een poepluchtje best appricieren!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - beavershot
Heeft er hier iemand nog een leuke collectie beavershots die hij of zij wil delen?? dat zijn foto's of korte filmopnames van het vrouwelijk geslachtsorgaan (in de tijd dat er nog veel haar op zat waarschijnlijk......).
Winston
Winston - benzine
mijn ex der kutje rook altijd sterk naar benzine, dat vond ik echter nooit verkeerd. Maar na het neuken stonk het in de slaapkamer altijd naar uitlaatgassen en dat was dan wel weer wat minder!!
Mai Ginge Jensen
Mai Ginge Jensen - love your vagina
Love, love, love your vagina, that important place inside you, Love, love, love your vagina, love that special place inside, Couchie majesty, cherry blossom canopy, woolen chuff, ginger tuft, little kitten mitten muff, lickety split, whisker biscuit, downtown dining and entertaining district!
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - piemelstank
Uhm ja misgien n bietje een raar onderwerp, maar ik vroeg me af; heeft mijn vriend alleen last van die stank of elke jongen?.. Ennum het ligt er tog ook aan wat je eet of drinkt..Zoals wat?.. Elke dag bier heeft ook niet zon geweldig effect daarop tog?.. Want hij wil graag dat ik m pijp, maar ik wil t alleen als we onder de douche staan, zodat ik t uit kan spuugen... Maar ja hij vindt dat wel jammer.. Maar als hij nou eens n week van het bier afgaat veranderd dat de geur van de pfiemel? wel, en nou ja anders maar niet, of even een bezoekje aan de dokter lijkt mij.. thnx all!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook