This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elke Jansen
Elke Jansen - 1 Item
Een mooie meid met lange zwarte haren. Sexy en geile studente die naast haar studie iets meer wilt verdienen. Ik draag slipjes, strings etc, welk ondergoed je ook wenst, voor één dag en stuur ze dan op. Ik ben vaak geil, dus de slipjes worden behoorlijk nat. Stuur me een e-mail, met wat voor soort slipje ik moet dragen en wat je ervoor wilt bieden. Optie: ook een foto van mijn billen in het gedragen slipje, voordat ik het slipje opstuur. Sniften maar……
Elke Jansen
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - piemelstank (4)
EHoi, Ik ben een redelijk stoute jongen, normaal geschapen etc. maar met één probleem: mijn penis stinkt altijd verschrikkelijk! Ik spoel hem 1/2 keer per dag met water (dus geen zeep etc), maar toch stinkt hij elke keer weer. Wie weet wat er aan de hand is, en hoe dit te verhelpen is? (en nee, het is geen 'natuurlijke' 'fijne' of 'lichte' geur maar echt een stank - vislucht) De meisjes die ik tot me neem kunnen die lucht niet appricieren!
Margotje
Margotje - KAMAGRA
Wat denk je ervan om een keer KAMAGRA te gebruiken? Daarvan krijg je een loeiharde TAMP van en kom je gegarandeerd klaar; zelfs meerdere keren zonder problemen! Het is te koop bij KRUIDJE ROER ME NIET (onder de toonbank).
Samantha Stosurs
Samantha Stosurs - heerlijke stoeipoes
Hallo heren , Hoge bomen, lange planken, of niet dan? Ik ben een heerlijke stoeipoes met rondingen op juiste plaats die wel weet hoe je man kan verwennen tot in de 7e hemel Ik ontvang in gezellige ruimte waar we heerlijk kunnen stoeien ik vindt het heerlijk om jou te verwennen met mijn C heerlijk borsten mmm Ik ben voor veel geile dingen in Bel maar voor een heerlijke geil uurtje met mij En niet smsen en mailen ik vraag 130 euro ALLIN verder komt geen een extra kosten erbij tot snel xxx V
David
David - portugese les
Als je altijd al eens Spaans of Portugees hebt willen leren. Als je een vertaling nodig hebt. Ook voor Nederlandse les voor spaans/portugeestaligen. Grote ervaring in zowel lesgeven als vertalingen. Ik ben een man van met een lekkere tamp. Eerlijke erotische bedoelingen. Ik geef je les, in ruil daarvoor spreken we af wat er tegenover staat. Alleen vrouwdit keer svp!
Geraldine Doeleman
Geraldine Doeleman - ‘stout’ gedrag van je man
Hoe ga jij om met ‘stout’ gedrag van je man ? zoals aan kamerplanten trekken of met speelgoed gooien? Bij stout gedrag van je man is het erg belangrijk dat je regels en grenzen stelt. Doet je man iets wat echt niet mag, omdat het bijvoorbeeld gevaarlijk is of omdat spullen kapot gaan, dan zeg je dat en laat je met je stem duidelijk merken dat zijn gedrag onacceptabel is. Schrikt je man van je waarschuwende stem en gaat hij huilen? Troost hem dan en leg uit dat je man als persoon niet fout is, maar zijn gedrag. Belangrijk is dat je goed gedrag beloont!
Boudesteijn
Boudesteijn - Kleermakers-zit,
Ik heb nog een leuke oefening voor kerels die, net als ik, van masturberen houden. Deze is heel simpel. Ga op je bed in de kleermakers-zit zitten en masturbeer je in deze stand. Zorg wel dat je geen kramp in je been krijgt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook