This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elle Smits
Elle Smits - 4 Items
Hoi lekkere geile hengsten. Ik kom uit Amsterdam noord. Sinds 6 maanden vrijgezel, en nu met de koude dagen wel weer zin in een lekkere warme vent met een grote tamp. Ik ga hier niet alles blootgeven, laat een berichtje achter bij je bestelling. Ook voor stelletjes loop ik wel warm soms, dus als je een lief berichtje achterlaat wie weet. Vertrouw je het niet door die geile rukfakers laat dan hier een bestelling achter,. XXXjes op die lekkere dong van je!
Elle Smits
geile hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Elle Smits
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Elle Smits
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Elle Smits
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Disney
Disney - slipjes profiel
Hallo, Toen ik vorige week mijn slipjes profiel zo uitgebreid mogelijk had ingevuld was de rest eigenlijk heel gemakkelijk! Al snel kreeg ik veel berichtjes van mannen die belangstelling voor mijn slipje hadden. Na een berichtenwisseling met een aantal personen bleef er uiteindelijk maar eentje over. De klik waarnaar ik zocht vond ik bij hem. Na een aantal dagen besloot ik er serieus werk van te maken en sprak met hem af voor een spannende slipjjesdate! .
Colette
Colette - vraagje
Hej halllo...; Ik had ook ff vraagie, Als ik seks heb gehad met me vriend en later dan weer ga seksen dan stinkt mijn vagina heel erg, Ja hij komt in me klaar als we seks hebben, ligt het daar aan? ( ik laat het sperma er wel in zitten, maar niet altijd goed want soms is het vluggertje en dan loopt het er weer uit) Als ik b.v morgens seks heb en daarna ga douchen dan heb ik er minder tot geen last van, maar wij beide wonen in een opvanghuis dus iedere keer douchen na de seks is ook geen optie.. Ik maak goed schoon met washandje, Intime doekjes, maar niets helpt, Mijn vraag is, Hebben jullie dit ook? En hebben jullie misschien iets wat helpt??????
Fokko Fokma
Fokko Fokma - dikke vrouwen
Ik denk als je het grootste gros van de mannen zou vragen, dan vallen ze niet op dikke vrouwen. De meeste mannen vallen ook niet op magere vrouwen. Het ideaal zal voor veel mannen zijn vrouwen met borsten en billen, gewoon normale vrouw dus, maat 46 of zo. Nou dat is inderdaad geen dikke vrouw, ik denk dat ik haar slipje bestel.....
Van Bafdonk
Van Bafdonk - eend in zijn armen
Een Belg staat met een eend in zijn armen op de markt. Vraagt een Nederlander: "Hoeveel kost die ezel?" Zegt de Belg spottend: "Kan je niet eens zien dat dat een eend is?" Zegt de Nederlander: "Kun je niet even je mond houden, als ik zaken doe met die eend!"
Leo
Leo - raadsel
Wat is de beste manier om je vrouw haar verjaardag niet te vergeten? Hem 1 keer vergeten
Elmer
Elmer - een vaste AMATEURPROSTITUEE
DAG LADIES, laatst in mijn overleg met ene PAUL VAN CARGLASS (mijn ruitenwissers piepten…)heb ik direct besloten om op zoek te gaan een vaste AMATEURPROSTITUEE! Het lijkt me leuk om op regelmatige basis en voor meerdere uren bij mij thuis af te spreken. Ben jij een vrolijke spontane rijpe,geschoren Nederlandse amateurprostituee, tussen de 45 en 58 jaar oud, slank/normaal postuur en in het bezit van een gezonde dosis humor dan hoor ik graag van je. Heb je ook nog een driehoekje of een andere vorm van schaamhaar dan SLIPJE uit en ik maak daar direct een streepje van! Loud and Clear!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook