This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Divini Reet
Divini Reet - 1 Item
Dit harige zachte poesje zoekt man die haar lekker wil verwennen.Ik woon in Breda en kan me verplaatsten. Ik ben een vrijgezelle vrouw, maar dan wel met een harig poesje. Veel mannen hebben hier weet ik een probleem mee, maar nou ben ik net opzoek naar een man die hier juist GEEN problemen mee heeft. Ben jij dat? En wil dit arme poesje verwennen? Bestel dan een slipje van me; ik sluit dan ook een plukje schaamhaar bij. Dikke kus!
Divini Reet
lekker slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lotte Houbo Pedersen
Lotte Houbo Pedersen - niet lekker ruik
Zelf weet ik dat ik niet lekker ruik. Ben er ook al aantal keren mijn baan door kwijt geraakt, terwijl ik toch heel schoon op mezelf ben: 2x per dag douchen, voordat ik naar het werk ga en 's avonds omdat ik zo gezweet heb. Deo heb ik van alles al geprobeerd en niks helpt tegen de geur. Ik zweet heel erg en veel. Ik denk dat veel stress ook invloed heeft op je geur. Mijn partner ruikt wel o.k., niet overdreven lekker maar ook niet echt vies. Ik ruik mezelf er vaak bovenuit en hoe hij mij vind ruiken, soms heerlijk, maar als er weer te veel stress is dan zegt hij idd je stinkt weer zo erg. Daarbij heb ik een ziekte die elke keer ontstekingen aan mijn vagina geeft. Die ontstekingen ruik je overal boven uit en dat is misschien bij meer mensen zo. Ook ziekten kunnen een andere lichaamsgeur verspreiden en daar kun je dan niks aan of tegen doen. Jammer hoor!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - ik wil dames versieren!
psssst "Ken ik jou niet ergens van?" ("Nee…") "Waarom niet?"
Notermans
Notermans - kleine poes
Ook ik bied mijn diensten aan voor een gezellig samenzijn, dinnerdate, citytrips overnachtingen mogelijk. Ook ik begeleid graag dames naar sociale/professionele evenementen, business meetings, recepties, gala's etc. Een bezoekje aan een wellness prive-sauna, striptease. Allerlei massage's: een relaxatie massage, sensuele massage en een erotische body to body massage. Strelen, knuffelen, zoenen, een passionele vrijpartij, sm soft, triootjes steeds dames gericht daar ik 100% heteroseksueel ben. Intieme contacten gebeuren steeds met condoom. Safe en in alle discretie. Bij een ontmoeting kan je zelf de kleding bepalen die ik aantrek bij onze date. Dit kan gaan van in maatpak, casual, sportief of heel sexy! Maak mij jou, jullie erotische wensen en of fantasieën dus duidelijk. De foto's zijn onherkenbaar gemaakt dit is zowel voor uw als mijn discretie. De foto's op mijn website zijn mijn eigen foto's. Je kan met mij afspreken escort bij jou, jullie aan huis, thuisontvangst in een aangename kader en zeer discreet. Een discrete afspraakje in een rendez-vous of luxe hotel naar uw wensen. Ik verplaats mij over gans België en Nederland. Verdere internationale boekingen zijn steeds mogelijk. Ik ben beschikbaar voor dames en stellen: 24/24-7/7 uur. Mijn tarieven zijn op aanvraag. Als je een kleine poes hebt, houdt er dan rekening mee dat het pijn kan doen.
Herman van Veen
Herman van Veen - vrijgezel
Jongens, Ik ben terug vrijgezel, ik vind damesvoeten die bezweet zijn zeer opwindend, een dame met classic sexypumps die ik mag uitdoen om daarna haar bezweette voeten te moeten verwennen vind ik zeer opwindend, mijn mail mag bij mijn verhaal staan voor dames die interesse hebben!! mmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook