This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Francesca Fridgies
Francesca Fridgies - 1 Item
Heey mannen!! Ja je leest het goed ik ben in het bezit van een behoorlijke pfiemel tussen mijn benen. Als je hier bezwaar tegen hebt dan kun je beter verder zoeken, want ik op zoek naar mannen die ook serieus zijn. Mannen die ik in het leven tegenkom schrikken als ze horen dat ik ook een piemel tussen mijn benen heb, dus daarom probeer ik het op deze manier. Mijn doel is om een leuke gezellige seks relatie op te bouwen, zonder enkele verplichtingen. Mocht je dit aanspreken dan zie ik jouw bestelling wel tegemoet. (pfiemel ruikt fris overigens!)
Francesca Fridgies
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pielar Sastra
Pielar Sastra - stank
Mijn partner stinkt,maar helaas is het mij jarenlang niet gelukt hem van lichamelijke hygiene te overtuigen.het lichaamsdeel van gordel tot billen hoort er ,voor hem niet bij. Toen ik hem leerde kennen,was ik er van overtuigd hem beter te kunnen leren,maar ondanks meermalige vagina-infecties,is hij gebleven zoals hij is en hebben wij geen sex meer,maar ook dat lijkt hem niet te raken. Intussen ben ik ouder geworden en is het geen issue meer..als hij TV kijkt moet er een handdoek in de zetel,omdat hij een vieze reuk achterlaat ,wil ik hem laten ruiken hoe verwerpelijk dat is..stelt hij, NIETS te ruiken toch? Bah!
Brooke Snackberry
Brooke Snackberry - een seks speeltje in hun nachtkastje
Maar weinig vrouwen geven het toe, maar veel vrouwen hebben een seks speeltje in hun nachtkastje liggen. Bij mij is dit vaak een vibrator of een dildo. En in tegenstelling tot wat veel mannen verwachten, zijn dit geen reuze exemplaren, maar vaak juist bescheiden namaak DONGS.. En jij kunt heel veel leren van mijn seks toy!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - zin om te batsen
Als ik zin heb om te batsen dan druk ik meestal gewoon mijn DONG in haar mond als subtiel signaal. Voor de rest verschilt het nogal extreem per vrouw!
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - Prinz Albert
Der Prinz Albert (kurz PA) ist ein Intimpiercing, das von der Harnröhre ausgehend durch die untere Peniswand verläuft und meist mit einem Ball Closure Ring oder einem glatten Segmentring (ohne Kugel) getragen wird. Das Piercing wird in Höhe des unteren Eichelrands gesetzt. Bei Frauen entspricht es dem Prinzessin-Albertina-Piercing.
AD
AD - naughty boy
Toe aan iets nieuws ? We hebben leuke anal toys waarmee je als beginner of als expert met volle teugen kan genieten van anale SEX. Kies uit een anal douche, butt plug, een anaal dildo, een anaal vibrator, een prostaat stimulator of anal beads. De bekendste prostaat stimulators zijn die van Rocks Off. Populaire modellen zijn de Rude Boy en de Naughty Boy

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook