This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Andrea Gomez
Andrea Gomez - 1 Item
Hey kanjers! Ja je leest het goed. Omdat ik gewoon getrouwd ben en kinderen heb wil ik graag een hotelletje nemen voor wat spannende avontuurtjes. Heb jij daar ook zin in, ben je een beetje leuk en vooral goed in bed? Laat het me dan eens weten! Passionele tongzoen op die lekkere dong van je! xxx.
Andrea Gomez
uit dat slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruin
Mevrouw de Bruin - oproep
Mijn man 56 jaar (ex fietsenmaker), repareert uw fiets bij uw thuis tegen kostprijs onderdelen + erotische beloning. (geen zadelruiken!)
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Spermaklodders
Hoi, Spermaklodders los ik op met gewoon koud- of lauw (zout) water. Gebruik geen heet water want dan fixeer je de vlekken (dus net als bij bloedvlekken en bij zuigflessen). Spermavlekken op matrassen dep ik het best met een vochtige doek en opgeloste biotex. Zet het matras op zijn kant zodat het vocht niet in de matras trekt. Drogen met de haardroger, en daarna bevuilen maar weer!
Lance
Lance - plezieren
ik ben een man (de laatste keer dat ik gekeken heb was dat toch zo lakker!) en ik vind het HELEMAAL NIET erg dat vrouwen grote tepelhoven hebben. Wat zou een grote borst kaal zijn zonder... Wat masturberen betreft met de borsten kan ik zeggen dat ik dat spijtig genoeg nog niet heb mogen ondervinden, maar ik kan me bijna niet voorstellen dat er mannen zijn die dat niet graag hebben. En daar draait het toch om. Om elkaar te plezieren, mmm
Bellanita
Bellanita - unieke beleving
Ben jij de man die met mij de sleur wenst te doorbreken, die openstaat voor een unieke beleving en ben jij benieuwd naar het ultieme genot??? Dan moet je beslist reageren! Gun jezelf een plezier, je leeft tenslotte maar een keer! Dus kom met mij mee naar huis en dan gaan we dingen doen die ik sowieso al tegen iedereen ga vertellen…..
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - lichaamsgeur
Lichaamsgeur is heel belangrijk, voor mij althans! Ik raak opgewonden van de lichte zweetgeur van mijn partner. Nu is het wel zo dat het vers zweet moet zijn! Niet 5 dagen zonder water of zeep. Dan staat mij die, in eerste instantie, zo lekker ruikende vrouw enorm tegen! Maar ja, wat is normaal wat wassen betreft? Mijn mening is dat je je zelf goed verzorgd, niet alleen uit respect voor jezelf, maar ook voor je partner! Ik moet er niet aan denken dat ik na een lange werkdag, zwetend (ook tussen mijn benen) lekker wordt schoongelikt...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook