This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Felicia Crowtonie
Felicia Crowtonie - 1 Item
Ja kom maar eens kijken wat ik zoek ja. Iets wat niet vele meiden doen. Ben een leuke vlotte meid die erg actief is op gebied van sex. Wat ik nou wil heb ik nog nooit gedaan daarom ga ik jullie eerst selecteren. Ik ben altijd lekker geil en kan spuitend klaarkomen. Nu wil ik een soort van gangbang houden en jullie mannen kennis maken met mijn verslaafde vocht. Het is heerlijk kan ik jullie zeggen en kan jullie ook zeggen dat het verslavend is mij te neuken, likken en me overal te verwennen. Ik heb wel een paar voorwaarden. Je mag niet jonger dan 30 zijn en niet ouder dan 63! Ik heb niks met oudere mannen en val er dus ook niet op. Oke heb soms uitzonderingen, maar dan moeten ze goed zijn. A la Richard Gere of George Clooney. Voelen jullie je al aangesproken. Zin om volgende week al eens een ontmoeting te doen met al dit lekkers? Kom snel voordat mijn rijtje van 4 mannen vol zit!!! Ik kom trouwens uit Delfzijl, heb auto om mij te verplaatsen en kan eventueel jullie oppikken. Ik hoop tot gauw lekkertjes!! Kusje van
Felicia Crowtonie
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - Treinen
Uit recent onderzoek is gebleken: Treinen rijden niet op tijd, maar op rails
Roel de Rukker
Roel de Rukker - raadsel
Hoeveel vrouwen heb je nodig om een lamp in te draaien? Twee, 1 om de ladder vast te houden en 1 om een man te gaan halen.
Xandra
Xandra - piercings
Onder tal van erotische piercings, die bij het liefdesspel het wederzijds genot moeten verhogen, is het horizontaal doorboren van de eikel wel de meest heftige piercing. Deze is afkomstig van de gebieden rond de Indische Oceaan. Hoewel soms al tijdens de kindertijd aangebracht, maakt het zetten van deze piercing meestal deel uit van riten die tijdens de pubertijd worden uitgevoerd, gewoonlijk door een oudere vrouw. Men maakte gebruik van een metalen staafje, afgesloten met schijfjes, ook staafjes van been, ivoor of zelfs goud. Deze piercing was vooral populair onder de Dayaks op Borneo, die hiermee het zwelbotje in de penis van de neushoorn imiteerden. Een verticale doorboring van de eikel wordt onder meer beschreven in de Kama Sutra, het klassieke Hindoeďstische boek over liefde en sociale omgang. Piercings bij vrouwen werden vroeger toegepast in Afrika, India en Perzië, voornamelijk om de schaamlippen te verzegelen. Tegenwoordig worden de schaamlippen en clitoris gepiercet om seksuele redenen. Niet verder vertellen, maar ik heb er zel ook 1!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - boekhouder
Gezocht een lieve boekhouder die bi-gay is waar ik met mijn administratie heen kan. Enigszins op basis van natura maar later mag ook een deel normaal ter betaling gesteld worden. Groetjes hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook