This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jelly Carson
Jelly Carson - 1 Item
Het is net als uit mijn kindertijd, doktertje spelen. Wie heeft dat nu niet gedaan, maar nu gaat het er nu wel ff anders aan toe als een aantal jaartjes terug.Ik ben Sia en ben een enorme fan van rollenspel. Het is gewoon ontzettend leuk om dat samen met iemand te beleven. Dus daarom zoek ik leuke mannen van middelbare leeftijd om eens een keertje met mij te komen spelen. Als we het leuk hebben samen dan haal ik nog veel meer uit mijn trukendoos. Ik wacht op je …Kusje op je dong!
Jelly Carson
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - no stings attached!
Geen verplichtingen, geen vastigheid gewoon lekker van bil gaan, ongegeneerde wilde sex met een onbekende dame. Ach dat willen we stiekem toch allemaal! En laten we eerlijk zijn, die dames willen toch precies hetzelfde? Een lekkere neukbeurt "with no strings attached" Ze zegt wat ze lekker vindt, zonder schaamte, om dan vervolgens heerlijk genomen worden... door jou.
Jan Lambers
Jan Lambers - opgedroogd sperma
Hoi Boudesteijn, Dit is een serieuze vraag! Hoe kun je het beste opgedroogd sperma uit vloerbedekking verwijderen? Bedankt alvast! Antwoord van Boudesteijn:1) Probeer er eens overheen te pissen. Bij mij lost het sperma dan meestal wel op! Zo niet 2)probeer dan met een bebloede tampon en anders 3) met een schaar! Succes alvast!
AD
AD - nipple enlarger
De Nipple Enlarger System is een perfecte pomp voor vrouwen die graag heerlijke strakke tepels willen of .......een lekkere tepel stimulatie. Met de pomp breng je je tepel in erectie en met de bijgeleverde tepelringen hou je het vervolgens in erectie. Eerst schuif je een tepelring om de top van de pomp heen. Nadat je met de pomp je tepel in erectie hebt gebracht, schuif je de tepelring van de pomp om je tepel heen om deze (langer) stijf te houden. Deze universele tepel pomp voor vrouwen heeft vier verschillende maten van tepel ringen en twee vacuum pompen. Maak een keuze van één van de ringetjes die comfortabel bij je past en je heeft prachtige stijve tepels voor elke gelegenheid. Vandaag besteld, morgen in huis !
Chiquita
Chiquita - gesnurk
Omdat ik de geur van mijn man niet meer verdragen kan (en zijn gesnurk) ben ik apart gaan slapen. Ik kom helemaal bij, sta niet meer met hoofdpijn op en begin nu tot rust te komen. Voor onze relatie is dit funest. Mijn man begrijpt er niets van, maar erover praten met hem lukt ook niet, omdat hij geen prater is en direct zegt: \"ik kan in jouw ogen toch niets goed doen\". Hij draagt minstens een week dezelfde onderbroek en zal uit zichzelf niet gaan douchen voor de week om is. Douchen is slecht voor de huid, is zijn theorie. Zijn tanden gaan \'s avonds in een bakje en de volgende dag weer in zijn mond, na even onder de kraan afgespoeld te zijn. Moet ik op onze oude slaapkamer zijn om iets te pakken, dan stinkt het er naar een penetrante soort amoniaklucht. Ik weet niet meer hoe dit verder moet. Soms vraag ik mij wel eens af, of hij geen ziekte onder de leden zal hebben, waardor de geur zo extreem sterk is? Of beleef ik dat alleen maar zo en is het in de werkelijkheid veel minder erg? Ons sexleven bestaat niet meer. Liever lag ik weer in mijn eigen bed met een grote Tarzan, maar zoals het nu gaat is daar geen kans op. Wie herkent dit en heeft tips voor mij?
Ellen Hoogstra
Ellen Hoogstra - het beestje heeft geen ogen
Waarom maken mannen moeilijk oogcontact? Borsten hebben n.l. geen ogen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook