This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tina Plezier
Tina Plezier - 1 Item
Mijn vriend ruikt niet echt, wat ik heel erg jammer vind, zelfs geen zweetlucht (zweet en sigarenlucht vind ik fantastisch). Ik mis dat wel aan hem!. Misschien ruik jij daar wel naar. Als jij aan mijn slipje ruikt dan ruik ik aan jouw pfiemel! deal??
Tina Plezier
klein onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - opzoek naar een leuke date
Hey mannen! Ik ben een leuke meid en ben opzoek naar een leuke date. Ik ontvang bij mij thuis. Verplaatsen doe ik niet. Pijpen zonder condoom incl slikken 60, - Met ontspanningsmassage van n half uur 80,- Tijdens de date ga ik het liefst in mijn string en met de borsten bloot. Zoenen ballen likken, je kent het wel... Maar geen intiem! Dates ook mogelijk met twee meiden. Pijpen zonder condoom incl slikken met twee meiden 80, - Voor meer informatie kun je even bellen. xx
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - raadsel
Waarom huwen vrouwen intelligente mannen? Tegengestelde polen trekken elkaar aan.
Harry Prick
Harry Prick - piemelstank
Hallo, Ik heb af en toe last van een stinkende piemel .De ene periode wat meer dan de andere periode. Vroeger waste ik mijn piemel altijd met zeep, omdat ik gelezen had dat zeep niet goed is was ik hem al minstens een jaar bijna altijd met alleen lauw water, héél af en toe die ik het nog eens met zeep maar spoel het er dan goed af met water. Maar ook al was ik hem heel goed elke dag en alleen maar met water, toch stinkt hij nog af en toe en daar ben ik niet zo blij mee. Ben nog maagd en als ik later een vriendin heb wil ik niet dat ze ondekt dat hij stinkt, dat zou zo'n afknapper zijn voor haar. Ik heb hypospadie, of beter gezegd mijn plasgaatje komt niet uit in mijn eikel maar een stukje eronder. Dit zeg ik omdat ik soms niet zeker weet of de stank van mijn eikel komt of uit het plasgaatje, is dat laatste geval ook mogelijk?? Wat kan ik hier aan doen en wat is de oorzaak? Mijn voorhuid gaat super gemakkelijk over mijn eikel, ook in stijve toestand, dus daar ligt het probleem ook niet. Raar toch?
Hope Maria Carltons
Hope Maria Carltons - Hoppema!
Ik zeg: je bent gewend jezelf te trekken dus de oplossing is simpel: AFTREKKEN! of, ga eens op haar zitten en kom op haar klaar, als ze dat lekker vind. Of laat haar zichzelf eens vingeren terwijl jij jezelf aftrekt, maak er gewoon een race van wie het eerst komt! Eventueel ook te proberen: Neuk haar maar houd jouw TAMP nog vast zodat je jezelf toch een soort dat vertrouwde gevoel geeft... uiteindelijk zul je eraan wennen! Ik zeg: Hoppema!
AD
AD - versier je borsten
Versier je borsten met verleidelijke sieraden. Tepelsieraden zijn niet alleen mooi om naar te kijken maar ook super sexy om te dragen. Tepelsieraden zijn er in vele verschillende modellen. Tepelkwastjes zijn ook leuk om te dragen met sexy lingerie.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook