This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elena Romaneuva
Elena Romaneuva - 1 Item
Ik ben een sigarenrokende dame, weet niet of dat een probleem is voor jou! Ik kan ook diverse dingen doen met rook. Wil je weten wat het is? Is Roken een fetish van je, dan zit je bij mij helemaal aan het juiste adres. Wil je je wildste dromen waarheid laten worden, dan zie ik snel je mailtje verschijnen.
Elena Romaneuva
heet setje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - tip van een oude ijsbeer
Jongens, hier een tip van een oude ijsbeer. Zeg nooit, maar dan ook nooit, piemelkaas waar je vrouw of je vriendin bij is! Dan denkt ze godver de godver nog dat je incompetent bent. Het heet namelijk kopkaas! Dat rolt ook veel lekkerder van de tong, om het maar even plastisch uit te drukken………mmmmm
Nemo
Nemo - parabenen
Vraag: Toevallig gebruikte ik deze week een hairconditioner waarop staat "zonder siliconen en zonder parabenen". Zijn siliconen dan ook slecht tegenwoordig? Ik denk er aan omdat ik zo'n silicone glijmiddel heb bij de Layaspot!
Gemma
Gemma - tepels
Ik heb over het algemeen hele gevoelige borsten en tepels hetgeen heel vervelend is tijdens het vrijen. Mijn vriend streelt,likt en sabbelt graag aan mijn tepels maar dat voelt dus heel vervelend aan. Bovendien heb ik het type borsten met een bruine cirkel rondom mijn tepels. Ik schaam me daar meestal een beetje voor omdat de meeste vrouwen dat helemaal niet hebben. Hebben meer vrouwen last van gevoelige tepels en hoe denken de mannen over borsten met een bruinige cirkel rondom de tepels?
James
James - poesje
Op een avond werd ik geblinddoekt, uitgekleed en vastgebonden door mijn meesteres. Het geluid van plasticfolie en mijn meesteres die op de satijnen lakens bewoog was al wat ik kon horen. Opeens voelde ik een koude, nauwe, natte poes zich over mijn lul zetten en ritmisch bewegen. Het voelde aan als een nauw kutje van een wildvreemde vrouw. Heel intens, heel prikkelend. Op slechts een paar minuten tijd kwam ik heerlijk klaar, en opnieuw, en opnieuw, tot mijn meesteres me losmaakte en me liet zien wiens poesje ik had mogen nemen. Het bleek uiteindelijk het poesje van PIA te zijn!!!!
Claudi Nesbitto
Claudi Nesbitto - Zo heb je Dubbel Plezier
Als vrouw ga je op je rug liggen en til jij je heupen op door je zelf met je voeten van de vloer de duwen. Als man kniel je voor haar en pak je haar heupen en kun je bij zowel haar vagina als anus naar binnen. Jullie beiden kunnen bij dit standje het ritme bepalen. Als vrouw doe je dat met behulp van je benen en als man kun je in haar stoten. Leun voor extra steun op je handen als man, of houd haar stevig vast bij haar heupen. Als vrouw houd jij jezelf in evenwicht door op je armen en schouders te leunen. Lekker toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook