This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eloise Breudie
Eloise Breudie - 1 Item
Hoi lieverds, Omdat mijn vriend vaak voor langere tijd naar het buitenland vliegt en ik ook zo mijn behoeftes heb, hebben we afgesproken dat ik zo nu en dan eens lekker mag rondsnoepen. Ik flirt graag en als masseuse hou ervan om mannen helemaal te verwennen. Als ik zie hoe jij geniet, raak ik zelf ook meer en meer opgewonden. Mag ik jou eens lekker onder handen nemen..?
Eloise Breudie
mooie slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - speelsessie
Voor de ogen van mijn meesteres moest ik me uitkleden en aanbieden voor de praktische test. Een vinger hiervan op het topje van de penis was al genoeg om me binnen seconden het gevoel te geven dat ze me met ijs aan het plagen was. Het was een erg fijn gevoel en ik stond duidelijk stijf van opwinding. Na een minuutje zo geplaagd te zijn kon ik niet meer weerstaan en moest ik gewoon mezelf doen klaarkomen. Rocket balm is iets minder intens dan Stroke 29, maar heerlijk om mee te masturberen. Bij orale seks gaf het een fris tintelend gevoel, bij penetrerende seks was het prikkelend voor ons beiden en bij anale seks is het heel koud. En het allerleukste is dat een kleine verpakking ter grootte van een lippenbalsem maar enkele euro’s kost. Ideaal om op zak te hebben voor een impromptu speelsessie!!
Chloe
Chloe - vraagje
Vraagje: Hoe haal je een kogelvibrator er weer uit?
Elmer
Elmer - Jij moet meer bewegen
Hey Girlie! Wat heb jij toch een dikke reet. Jij moet meer bewegen. Zal ik even een plannetje voor je opstellen?
victor
victor - PA
Een Prins Albert-piercing (PA) is een piercing die door de eikel van de penis gebracht wordt. Er bestaat ook een “omgekeerde Prins Albert-piercing” die binnengaat door de urinebuis en naar buiten komt door een gaatje in de bovenkant van eikel. De PA geneest sneller dan andere piercings. Dit komt doordat het gebied veel vaten heeft en het weefsel vrij elastisch is. Ook door te plassen wordt het wondje schoongemaakt en ontsmet. Urine is steriel als zij het lichaam verlaat. Ontstekingen bij deze piercing komen dan ook zelden voor. Het genezen duurt ongeveer één tot twee weken, hoewel de huid pas echt sterk is na een maand of negen. Sommige mannen beweren dat dit het genot bij de seks verhoogt doordat de ring in de eikel ronddraait waardoor hij deze zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant stimuleert.Men kan veilig een condoom dragen zonder de ring te hoeven verwijderen. Dit komt doordat het om een ring gaat waar geen scherpe uitsteeksels aan zitten. Ik heb er al jaren één en vind het fantastisch!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook