This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Erieka MayShown
Erieka MayShown - 1 Item
Wie mag ik heerlijk verwennen met al mijn kwaliteiten? Pijpen, neuken, anaal, butpluggs, dildo's, trio's, kwartetten, MMV,VMM, VMMM, BDSM, ik heb het allemaal al eens gedaan. En toch raak ik er niet op uitgekeken. Een verslaving zou je het wel kunnen noemen. Heerlijk opgaan in elkaar en in alle vrijheid om los te gaan. Heerlijk! Kom je langs bij mij? Ik ben klaar voor je! Geile kus!!!
Erieka MayShown
ruiken maar!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - Nexus
Beeld je je ook wel eens in dat een vrouwenhand met je scrotum speelt, haar vinger op je gevoeligste plekje tussen je benen legt waarbij ze je door zachtjes drukken en masseren stimuleert. Terzelfder tijd begint ze je heerlijk zachtjes anaal te vingeren waarbij ze perfect je prostaat weet te vinden en ook daar voor maximale stimulatie zorgt. Dit alles doet ze onder ophouden en bij elke beweging van je onderlichaam zo intens tot je het niet meer kan uithouden en al je aandacht op je genot gericht is. En dit alles doet ze dan nog terwijl je met je partner ligt te vrijen. Als dat iets is wat je leuk zou vinden. Dan ga je met de Nexus Glide ongelofelijk veel genot beleven!
AD
AD - bondage producten
Sensuele en erotische bondage om samen te genieten. Spanning en genot zijn twee dingen die heerlijk samen gaan. Speel het spannende spel van macht en overgave. Hou je partner liefdevol in bedwang met een van onze bondage producten. Onze selectie van soft SM bestaat onder meer uit ball gags, handboeien, oogmaskers, halsbanden, zweepjes,complete bondage sets, enkelboeien, peniskooien, tepelpompen en tepelklemmen en bondage touw & tape.
Henk Krols
Henk Krols - schoonmaakster gezocht
Voor ons huis in Arnhem ben ik op zoek naar een schoonmaakster voor enkele uren op de maandagmiddag. Vergoeding komen we wel uit. Leeftijd graag tussen de 18 en 40 jaar en het is een pre als je naakt schoonmaakt!
Fifi Trixibele
Fifi Trixibele - 50,-!
A penny for your thoughts...and 50,- to act it out!
Elmer
Elmer - Ik ben een rijpe, geschoren kerel
Psssst, jij daar mooie dame! Wil jij ook eens een boxer, gedragen naar wens? Ik ben een rijpe, geschoren kerel die dit sinds kort aanbiedt. Mail me voor interesse. Groetjes weer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook