This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - 1 Item
Lekkere sexy jonge dame wil hete spannende sex. Wil sex in het zwembad, het pashokje en weet ik het waar meer. Als ik maar goed aan mijn trekken kom is het al goed. Lijkt het jou ook wat om bekeken te worden? Dan ben jij mijn persoontje!! ruik maar aan mijn slipje dan gaat de deur vanzelf open!
Gabrielle Spord
lekker onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - klusjesman
Ik doe al Uw klusjes vakkundig, binnenshuis of in discrete omgeving. Als u wilt naakt, gekleed met een string,hipster,boxershort of wat U maar opwind. Dit kan variëren van afwas doen, lampen ophangen,schilderwerk, loodgieterswerk of zelfs tegelwerk is me niet vreemd. Als U tussentijds de werkzaamheden wilt veranderen in bv een massage of…. Ik kan meer wensen voor U vervullen dan U voor mogelijk houd. Prijs te bespreken en afhankelijk van de duur van de job. Warme groetjes,
Boudesteijn
Boudesteijn - Penis in glijmiddel,
Ik heb voor jullie nog iets fijns bedacht! Ga op je buik liggen. Pak wat glijmiddel/masage olie/bodymilk en doe daar "veel" van op je hand. Breng je hand tussen je benen en leg je penis in de hand met glijmiddel. Nu beweeg jij je penis lekker heen en weer. Je orgasme zal heerlijk zijn!
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - strelen
Ik hou van alles wat zacht is om te strelen en mijn vriend geniet er wel van om mij een beetje te doen afzien met klemmetjes, dus de combinatie daarvan - in de vorm van een paar tepelklemmen met veertjes - kon niet perfecter zijn, toch!
Leo
Leo - vraagje
Als je hond aan de voordeur aan het blaffen is, en je vrouw aan de achterdeur roept, wie laat je dan als eerste binnen? Je hond natuurlijk: die houdt binnen tenminste zijn bek!
victor
victor - vingeren
Weten hoe je een vrouw moet vingeren (zoals ik altijd doe) is een waardevolle vaardigheid. Jij als man hebt er toch ook om meerdere redenen plezier van?? . Zoals je misschien wel weet, vrouwen komen makkelijker klaar door vingeren dan tijdens geslachtsgemeenschap. Gewoon simpelweg omdat je meer controle hebt om de echt gevoelige plekjes te stimuleren. Daarnaast is het ook nog eens zo dat, mocht jij (net als ik ) eerder dan haar klaarkomen of even geen erectie krijgen, dan kan je haar alsnog op een bepaalde manier bevredigen. Handig toch!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook