This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Denise Zuiderma
Denise Zuiderma - 1 Item
Ik ben onervaren maar wil zo heel veel leren wie wil mij helpen op dit gebied reageer dan. Ik moet je zeggen ik kan niet ontvangen want ik woon nog thuis maar verplaatsen geen probleem Bestellen dus!!
Denise Zuiderma
rood slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - doggy-style
Het is jammer maar waar, mijn vrouw houdt niet van doggy-style! Als ze op haar knieen gaat zitten gaat haar FOEF openstaan en komt er lucht in. Dat vindt ze niet prettig, en dan zijn we nog niet eens begonnen. Tijdens het penetreren moet ik ook erg oppassen dat ik er niet te ver uit haar ga, want dan komt er weer lucht in en dat doet zeer (?). Is daar wat aan te doen? Ligt het aan onze fysiek, of onze techniek? Wat denken jullie?
Maarten
Maarten - tepelklemmen
Mijn conclusie m.b..t. tepelklemmen is dat deze klemmen een absolute aanrader zijn: je kan de pluimpjes gebruiken om gewoon mee te strelen, je kan ze zachtjes vastmaken als je niet houdt van harde klemmetjes, je kan ze hard vastmaken als je wel een beetje wil afzien, ze zijn mooi en elegant, als je ze draagt wanneer je naakt bent trekken ze absoluut de aandacht en ze maken elke beweging die je maakt nog veel intenser! klemmen maar...
Frank Fukking
Frank Fukking - een geschoren poes
Dag allemaal ! ik ben vandaag dus langs geweest om ergens een slipje op te halen (Groningen) Eerst telefonisch bevestigd maar ze werd een beetje boos omdat ik vroeg of ze een geschoren poes had, wel direct rechtgezet. Mooi op tijd aangekomen en binnengegaan. Kamer verlucht met wierrook! Lekker! Plaats genomen in de zetel en een gezellige babbel gedaan. Na ong. 3 kwartier naar haar kamer gegaan, ik waste mijn DONG en zij waste haar FOEF maar toen moest ik ff wachten, ze ging zich even omkleden. Er is een filmpje opgestoken maar in de spanning van hetgeen moet komen niet echt interessant. Was wel niet meer dat Duits filmpje (SHINDLER’S FIST) vermeld in de ander verslagen. Ik had dus geen neiging om al aan mijn TAMPERT te trekken! Terug binnengekomen, uitgebreide massage ontvangen en dan maar over naar de daad. Gelukkig maar, anaal was hier dus geen enkel probleem! With a smile!
AD
AD - sexshop
Een prettig gevolg van het uitbaten van een seksshop is dat mensen je de meest uiteenlopende vragen over seks en seksspeeltjes durven stellen. Niet alleen op de home party's die wij nu al meer dan vijf jaar verzorgen, maar ook in de winkel en ook en vooral online. Zonder de anonimiteit van het net zouden de volgende recente vragen nooit gesteld worden: Wat heb je aan een vinger in je anus? Hoe maak ik zelf glijmiddel? Kunnen mannen een lichaamsorgasme hebben? Wat geeft eigenlijk genot bij penetratie?
Ilse Oude Littikhuis
Ilse Oude Littikhuis - vaginal creme
Ik vroeg me af of er zoiets bestaat als vaginal creme of spray die ervoor zorgt dat je daar beneden wat lekerder ruikt. Het vocht wat ik heb als ik opgewonden ben ruikt op zich wel oke, het is alleen de afscheiding die uit mijn baarmoeder komt die n beetje zurig ruimt, en daar wil ik vanaf. iemand tips?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook