This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Erin Lee Cheviller
Erin Lee Cheviller - 4 Items
Ik heb wel zin in een lekkere borrel van het weekend, jij ook ? De weekenden is mijn man vaak van huis en is het maar stilletjes hier. Dus het is natuurlijk wel enorm verleidelijk om zelf de gezelligheid in huis te gaan halen. Natuurlijk gaan we dit nog even gezelliger maken door heerlijke ongeremde sex. Het is nu aan jou of jij dit met mij aandurft om een borreltje te drinken. Geef wel even aan wat je lekker vind want dan weet ik wat in huis moet halen.
Erin Lee Cheviller
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Erin Lee Cheviller
bh
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Erin Lee Cheviller
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Erin Lee Cheviller
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Ik ben dus AAD een hele normale kerel
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben dus AAD een hele normale kerel. Ik ben heel gelukkig getrouwd, heb ook nog eens een plezierig seksleven en alles gaat eigenlijk goed. Afgelopen week is er iets gebeurd wat ik graag wil vertellen. Aan het einde van de avond stelde mijn zus voor om gewoon wat af te spreken, dan stond dit in ieder geval vast. Haar leek het haar wel leuk om samen een dagje naar de sauna te gaan. Samen met een beautypakket zouden we er een heerlijk dagje van maken. Bij het omkleden keek ik naar m´n zus en zag dat ze na het krijgen van haar kind ietsje steviger was geworden. Niet dat ze dik was, maar een paar flinke billen schudden voor mijn ogen. We liepen in de badjas met de handdoeken onder de arm naar het restaurant en dronken een lekker kopje. Eindelijk besloten we te gaan beginnen en we liepen naar de douche. Hier zag ik haar pas goed naakt en ik zag dat ze een paar stevige borsten had overgehouden aan haar zwangerschap. Twee weken geleden had ze zich voor het laatst kaal geschoren en ondertussen stonden er weer een flink aantal korte haartjes op haar FOEF!
Luc Coolman
Luc Coolman - prostaat stimulatie
Ik zou graag eens weten hoe het voelt als de prostaat wordt gestimuleerd, of de g-spot. Ik heb thuis wel een dildo liggen, maar die is redelijk groot. En ook het is niet zo simpel om dit zelf te doen. Heb je tips of ideeën?
Gerdien
Gerdien - glazen dildo
Na een oeverloze tijd van masturberen vond ik het welletjes geweest, en ik nam me voor om mijn seksuele horizonten te verruimen met wat speelgoed…ik gunde mezelf een eindejaarscadeautje in ‘Kruidje roer me niet’ Ik kwam buiten met een PRACHTIGE glazen dildo en een glijmiddel. Het had me al bijna een uur gekost hem uit te kiezen, want het zijn stuk voor stuk unieke kunstwerkjes. De ene al mooier dan de andere. Uiteindelijk koos ik dan toch een rode. Nu ja, het glas is doorschijnend en er zit precies een rode plant in verwerkt. Door het juiste licht geeft hij een rode gloed op je huid, en is het alsof de plant ademt. Gewoonweg subliem!
Zuster Nel
Zuster Nel - onder narcose
Hij was zo bang voor de uitslag van het medisch onderzoek, dat ze hem de uitslag onder narcose hebben moeten vertellen.
victor
victor - probleempje
Ik heb een probleem, mijn vriendin komt niet klaar. Dit overigens alleen als ik het doe (niet bij vingeren noch beffen). Als ze het zelf doet is het voor haar geen probleem, maar als ik het probeer wil het haar niet lukken tot een orgasme te komen. Seks (penetratie) hebben we overigens nog niet omdat ze nog niet durft i.v.m pijn. Bij het vingeren moet ik van haar na een paar weken een vinger meer gebruiken, zodat het oprekt en (ook de eerste keer) fijn zal zijn en geen pijn zal doen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook