This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elenor Carter
Elenor Carter - 1 Item
Hallo, ik ben dus getrouwd, al 12 jaar. Maar mis heel wat sex leventje in mijn huwelijk. Mijn man heeft het altijd te druk met zijn werk, en is altijd moe, als ik het hem vraag. Ook als hij vakantie heeft, wil hij niks doen, want dan is het te warm, of het is weer te koud, of geen zin enz. Mijn man is een moeilijk iemand, ook is hij half doof, dus heb heel veel medelijde met hem, Vandaar ik hem niet graag alleen wil laten. Mijn man vind het zo allemaal wel goed. Maar ik wil toch wel spanning in mijn relatie. Dus hoort ook sex bij. Maar dat kan hij mij helaas niet geven, al ben ik de meeste tijd geil. Zou jij mij dat spanning willen geven?
Elenor Carter
vies onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - een viezerik!
Indien we, onder mekaar vertellen wat die of die met een dame doet, kunnen we verzekerd zijn van heel wat interesse voor dit gesprek, of niet dan? Maar als je echter durft te zeggen (zoals ik laatst) dat ik me gisteren 'afgetrokken' heb, dan word ik ineens beschouwd als een viezerik!
Britt Brřndsted
Britt Brřndsted - schoonfamilie
Jongens, ik word zo moe van de strijd met mijn schoonfamilie. Daar is altijd een overvloed aan eten in huis en als ik gebak weiger wordt mijn schoonmoeder kwaad. Ik moet iedere keer opnieuw de discussie aan dat ik goed moet opletten (en hou uberhaupt niet echt van gebak) en dan mijn vriend helemaal moet uitkijken en af moet vallen. Ik hou voet bij stuk, maar mijn vriend bezwijkt iedere keer. Het is niet alleen gebak, maar er komen ook pinda`s en van alles op tafel. Kortom het is er altijd een vreetfestijn. Mijn schoonmoeder en schoonzusje zijn ook te dik, maar lijden aan omgekeerde anorexia waardoor ze dit zelf niet zien. Aangezien ze regelmatig commentaar hebben op mensen die iets gezet zijn, terwijl ze zelf nog een stuk dikker zijn!! zucht
Aurélie Gauton
Aurélie Gauton - WORKSHOP KRANS EPILEREN
Dag allemaal! Tijdens deze bijzonder aangename workshop leert u op professionele wijze om uw KRANS te epileren. * Het verven uw FOEF of het bleken van uw KRANS wordt u op een duidelijke manier uitgelegd. * Wij werken alleen met producten van het merk Refectocil.
Carl
Carl - gedragen slipje
Laatst op een gedragen slipje gereageerd, mooi meisje! We hadden afgesproken dat ik bij haar langs zou gaan om een lekker gedragen slipje op te halen.. Ze had een aparte ruimte in haar woning ingericht als schoonheidssalon en ook een massagetafel aangeschaft. Ik was best nieuwsgierig en mijn fantasie sloeg aardig op hol in aanloop naar onze afspraak. Ik wilde haar op de een of andere manier verleiden tot meer dan een massage. Kijkt ze me aan en begint ineens te zingen: circustent, circustent, mijn kleine poepgaatje is inmiddels aan een grote TAMP gewend. Ik zeg: ik bof maar weer!
Henk Krols
Henk Krols - geduld
Ik zal he maar eerlijk zeggen: Tijdens seks met mijn vriend kom ik nooit klaar.. tot voor kort kwam ik zelfs gewoon NIET klaar als mijn vriendin erbij was (niet tijdens het voorspel, orale seks, masturberen..) Eindelijk is het de laatste keer gelukt om klaar te komen terwijl ik mezelf verwende met een trillend speeltje en zij erop toekeek. Maar hier was zéér veel geduld voor nodig!!
Arry in de Warry
Arry in de Warry - zwarte leren string
Voor de liefhebber heb ik nog iets in de aanbieding: n.l. een "Zwarte leren heren string met leren verstelbare bandjes. In deze string zit een anaal dildo verwerkt met een afschroefbare aluminium kogel. De diameter van de kogel is (Ř 3 cm) Formaat v/d cockring is Ř 5.5 cm. Lengte Anaal Dildo is ca. 35 cm. Materiaal Leer Hoofdkleur zwart. Ik heb hem weinig gebruikt en onderhouden met vaseline...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook