This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Levineke Scheden
Levineke Scheden - 1 Item
Noouuuu 3-2-1....STOP. Je hebt me gevonden, ALS je van spanning houdt hmmm romantiek...als je toevallig savonds even langst komt en smorgens weer werken gaat, als je tijdens je pauze eens in het park wil afspreken om de spanning laten stijgen...DAN zoek ik JOU! Ja je ziet het he ik ben een beetje een zottebol die weet wat ze wil, ik zoek 1 bepaalde man die zich hierin kan terug vinden, wat er op volgt dat zien we wel,maar we beginnen alvast met deze dingen, wat denk je?
Levineke Scheden
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - te zwaar
Ikzelf ben een kilo of 10 te zwaar en mijn vriend (ED) 30. Vriend was vanaf een jaar of 8 al veel te dik, 6 jaar terug fanatiek gaan sporten en afgevallen tot goed gewicht, daarna laten verslonzen en weer terug bij af.Sinds kort sport hij gelukkig weer. Ik zelf heb altijd tot een jaar of 16 op hoog niveau gesport, van de 1 op de andere dag bijna gestopt met sporten en een stuk minder gezond gaan eten (iedere avond met vrienden naar de patatzaak,shoarma,mac ) dus vanaf toen uit gaan dijen. Ik ben nooit moddervet geworden, maar goed is het natuurlijk niet. Inmiddels sport ik weer 4 dagen per week en heb een gezond eetpatroon, langzaam aan gaan de kilo`s er weer af.
David
David - een goede manier om mijn vrouw geil te maken
Hoi, Weet hier iemand misschien ook een goede manier om mijn vrouw geil te maken zonder dat ze het direct merkt?? Dit vraag ik omdat mijn vrouw de laatste tijd ineens helemaal geen behoefte meer heeft aan sex! Ik dus wel en iedere keer trekken is niet meer leuk, toch? Ik wacht jullie tips af!
Henk Krols
Henk Krols - aanbieding
Voor de echte liefhebber heb ik nog een nauwsluitende broek met een 2-weg rits die van lak de buik door het kruis naar de billen loopt. Van beide kanten te openen. Gemaakt van glanzend zwart stretch materiaal met goede pasvorm. Super sexy!
Dame Poborski
Dame Poborski - HARDE TAMP ONDER DE KERSTBOOM
HEY jij daar met je HARDE TAMP ONDER DE KERSTBOOM: Ik zeg: drank maakt meer kapot dan je lief is, maar jouw vrouw maakt meer kapot dan drank goed kan maken!
Jacob
Jacob - SEX WAX
Sex Wax dient om meer grip op surfplanken te krijgen, Rocket Balm dient om penissen te verwennen. Een mens zou het nog voor het verkeerde doeleinde kunnen gaan gebruiken gezien de naamgeving. Een eerste test gaf aan dat surfplanken niet stijver worden van rocket balm, dus ga ik me voor deze bespreking tot het gebruik in bed beperken. (van de rocket balm, niet van de surfplank. En laten we nu ook niet afdwalen tot een bespreking van het gebruik van wetsuits in bed.)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook