This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Genevieve de Villeus
Genevieve de Villeus - 4 Items
Ik vind het lekker om de hele dag in m'n blootje te lopen, gewoon thuis maar ook ga ik graag naar een naaktstrand. Ik ben dol op sex en wil ook vaak en stevig geneukt worden. Je mag me in al mijn lekkere gaatjes nemen als als je bij me komt doe ik ook zonder kleren de deur voor je open.
Genevieve de Villeus
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Genevieve de Villeus
lekker burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Genevieve de Villeus
naaktloper!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Genevieve de Villeus
bips
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Estella Warrenstraal
Estella Warrenstraal - raadsel
Wat is het verschil tussen een magneet en de gemiddelde bouwsteiger? Op een magneet zitten maar 2 polen.
Marilyn Planchard
Marilyn Planchard - gemis
Sinds 6 en een half jaar heb ik een relatie met een leuke, lieve man, maar helaas mis ik toch iets. Hij knuffelt mij nooit, of pakt mij nooit eens vast zomaar even overdag of op een voor mij moeilijk moment. Ik heb het al wel eens tegen hem gezegd, maar hij zegt dat hij dat niet gewent is (opvoeding) en hij niet van aanraken houdt, hij wil nooit erotisch gemasseerd worden of masseert mij nooit, terwijl ik dat juist zo heerlijk vind. In bed vrijen we 2 à 3 keer per week en dan aait hij mij wel en pakt hij mij vast. Ik mis het knuffelen buiten het bed erg, dat even elkaar lekker vast pakken, een kus, een arm Als het mij te veel wordt komt het altijd van mij, ik kan het niet laten, maar ik zie wel dat hij niet op z'n gemak is. En gauw weer met iets anders verder gaat. Er over praten heb ik al meerdere keren geprobeerd, maar hij lult zich er altijd weer uit en omdat ik ruzies vermijd, hou ik het er dan maar bij. Maar het gemis van even elkaar lekker vast pakken heb ik wel, daarom verkoop ik hier mijn gebruikte slipjes!
AD
AD - molletje
Het Molletje, ook wel bekend als Dinky Digger, is al jaren het populairste speeltje, omdat het neusje van dit beestje het spreekwoordelijke neusje van de zalm is als het op clitorisstimulatie aankomt. Het molletje, en al zijn G2-generatiegenoten, hebben echter een moeilijkheid met het batterijencompartiment. Hoe je er ook aan draait of trekt, je krijgt het speeltje niet open als je niet éérst je wijsvinger en duim op de daarvoor bedoelde uitsparingen plaatst en duwt.
Vloon
Vloon - Beste Usedslipjes.com
Beste Usedslipjes.com. Jullie zijn weer lekker bezig geweest voor me! Het slipje dat ik mocht ontvangen was zeer goed volgeplast , nog nooit zo nat meegemaakt…… Nadat mijn vrouw weg was pakte ik het meteen uit. Binnen no-time roken mijn handen meteen naar de lekkere geur van pis! Ik heb het maar over mijn gezicht gesmeerd en mijn vingers in mijn mond gedaan. Het slipje zit nu nog over mijn hoofd. Bedankt weer voor dit mooie geschenk.
victor
victor - vraagje
Ik las laatst dat er vibrerende onderbroeken/loveballs bestaan op afstandsbediening. Hebben jullie deze ook in jullie winkel? want ik vind ze niet meteen terug op de site.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook