This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Daya Deluna
Daya Deluna - 1 Item
Ik zoek een jongen of man die alleen sex wil en het liefst iemand die ook vriendschap erbij wil. Ik woon in Hengelo en ben al een tijd single en wil nu wel weer eens contact met een leuke jongen of man hebben. Je leeftijd is niet zo belangrijk als je maar wel lief en eerlijk bent!
Daya Deluna
hot panty
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Boudesteijn
Boudesteijn - Flink orgasme,
De meeste jongens krijgen echt een onwijs lekkere en veel langer durende orgasme als ze tijdens het masturberen ook hun anus stimuleren. Ga op bed liggen. Masturbeer met een hand, van de andere hand duw je een vinger, bijvoorbeeld je wijsvinger in je anus. Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat. (dan glijd hij beter naar binnen) Eerst kan het een raar gevoel zijn, maar duw je vinger zo ver mogelijk in je kontje. Het is net of je in een "lege ruimte" zit, maar beweeg je vinger en je voelt al snel je prostaat. Met je vinger "aai" je hier automatisch overheen en je zult merken, als je dus tegelijkertijd je anus verwend en jezelf aan het masturberen bent, dat je orgasme veel lekkerder voelt. Vaak komt er dan ook veel meer sperma uit je penis!
Jacob
Jacob - mijn sex-marathon
Laatst heb ik mijn sex-marathon met dit meisje even kort onderbroken om een hapje te eten. Hadden we beter niet kunnen doen!! Kartoffelklösse met een stukje vlees en rode kool, Niet echt een succes dus! De volgende keer weer gewoon Mc Donalds bestellen en op de kamer opeten!! Waar er in het begin van de middag nog veel meiden in de bar zaten, is die nu erg leeg, waar zijn de meiden ?? Snel terug naar de kamer voor het toetje: Pizda Romanesc Special
Notermans
Notermans - trillend wormpje
Omdat mijn vrouw niet zo erg te vinden is voor sekstoys en het mij al erg veel moeite heeft gekost hem te introduceren met mijn trillend wormpje, hoop ik dat er een manier is zodat ik ook gewoon tijdens het vrijen weer eens een keer kan klaarkomen! zucht....
Luana de Jong
Luana de Jong - reststof
Even een vraagje over het reinigen van sekstoys. Kan toy cleaner ook vervangen worden door antibacteriële handgel? Ik neem aan dat de werking grotendeels hetzelfde is, maar de handgel zal wel enkel voor uitwendig gebruik zijn en ik weet niet hoeveel "reststof" er van de gel op de vibrator blijft zitten als je hem met zo een gel wast. Zou dat kwaad kunnen?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook