This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Erin Heidsich
Erin Heidsich - 1 Item
Ik ben gek van elke type weer die je maar kan bedenken want elk seizoen heeft wat aparts alleen is het zo jammer om al die jaargetijde alleen te moeten doormaken ben jij diegene die met mij dit allemaal wil meemaken reageer dan snel en wie weet lopen wij deze zomer al heerlijk samen op het naaktstrand. Ik hoop echt dat ik hier eens vind waar ik van kan gaan houden denk jij dat jij dat bent reageer dan eens, godverredomme! #@%!$^$TE
Erin Heidsich
liefdespil
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ida Ljung
Ida Ljung - borsten hangen een beetje!
Alle standjes waarbij je borsten een beetje voorover hangen en je de beweging voelt wanneer er met je gespeeld of gestoten wordt voelen extra prikkelend aan, om het eufemistisch te zeggen. Volgens mijn vriend is de aanblik als ik "on top" zit ook erg erotisch en het was merkbaar omdat hij er nauwelijks met zijn handen vanaf kon blijven!
Erik
Erik - masturbeereitje
Laatst kreeg ik van mijn meesteres iets geplaatst! Het bleek een silicone masturbeereitje te zijn. De Tenga masturbator is een silicone hoes met aan de binnenkant een gedraaid patroon met ribbels. Nadat mijn meesteres me had losgemaakt mocht ik het ook zelf gebruiken terwijl ze toekeek en hoewel het erg lekker bleef en ik er opnieuw in kon klaarkomen was het toch nog net dat tikje intenser wanneer ik geblinddoekt was en het liet gebruiken op mij. Door de schattige verpakking en het eenvoudige gebruik lijkt ons dit speeltje dan ook ideaal te zijn voor wie een mannelijke partner eens een heerlijk verrassend orgasme wil bezorgen. Klaarkomen gaat ermee als vanzelf en het is echt alsof je met een andere vrouw het bed deelt. Ideaal dus!
Henk Krols
Henk Krols - Anders blijf ik doorgaan!
Als de gene wiens kontje door mij gepenetreerd gaat worden, helemaal ontspannen is en eraan gewend is iets in de kont te krijgen (zoals een vinger of de butplugs voor beginners), ga ik proberen mijn DONG erin te stoppen. Ik zorg ervoor dat ie bikkelhard is!.Ook kijk ik goed waar het gaatje zit, want geduw tegen de plekken rondom de anus, is pijnlijk. Ik steek hem er niet meteen helemaal in, maar probeer eerst mijn eikel en haal hem er weer uit. Zo steek ik hem er steeds een stukje verder in. Geef als ontvanger duidelijk aan wanneer het pijn doet en wanneer je het juist fijn vindt. Anders blijf ik doorgaan!
Boudesteijn
Boudesteijn - Onder je eikel,
Als jullie net zo/n 'masturbeerkoning' als ik wilen worden, probeer het volgende dan eens.. Maak je penis stijf. Nu ga je in plaast van het "standaard" masturberen, jezelf anders masturberen: Plaats je duim aan de bovenkant je penis, onder de eikel, je wijs en je middelvinger plaats je aan de onderkant van je penis. Nu ga je met kleine, korte bewegingen op en neer bewegen. je zult merken dat je eikel dik zal worden en het lekker aanvoelt. Je masturbeert je dus , maar dan alleen op de plek onder je eikel-rand. Ook hierbij zal een orgasme niet uitblijven!
Herman van Veen
Herman van Veen - vrouw voor een trio
Wij zoeken nog een vrouw voor een trio! Zo gaan we een film opnemen maken met 3 mensen, waarvan jij er een kunt zijn!! Wij doen man/man/vrouw en vrouw/vrouw/man en, als het niet anders kan, ookalleen vrouwen. Jij hebt dus sex voor foto’s en/of filmopnames en sfeerimpressies met 2 andere personen. Ik doe zelf altijd mee, behalve bij 3 vrouwen maar dan bedien ik wel de camera!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook