This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alma
Alma - 1 Item
Ik ben Alma en kom uit Amsterdam. Ik geniet hier van het leven en van de leuke dingen die je hier kan doen. Maar toch mis ik iets in mijn leven, dat is mijn kapitiein op mijn zeiljacht. Ben jij mijn kapitein? En hou je van veel uit eten, varen naar warme plekken en zonnen? En een lekker potje stoeien in de kajuit? Waar wacht je op!
Alma
strak slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Do Benz
Do Benz - stijve DONG
Stel jullie eens voor: je zit daar op het strand met een stijve..tja..dat wordt dus , verbergen? , afknijpen? , op je buik gaan zonnen ? , met je vriendin de duinen in ? IJsje in je broek zak stoppen ?En wat denken de dames dan als er zo'n kerel zit met zo’n stijve DONG? ...... zovan goh zou hij die van mij krijgen ? offuh...hmm lekker ? ow wat genant ? ..vertel....explain.... talk about the things that are going on in you're mind when you read this.........
Marcel
Marcel - info
Mn vriendin had me vandaag gerukt, en toen was ik klaargekomen enzo, en toen ging ze zichzelf vingeren. Hoe groot is de kans nou dat ze bijvoorbeeld hierdoor zwanger raakt ofzo? Is allemaal nog redelijk nieuw voor ons, en waren misschien niet echt slim bezig, maarja. Ik maak me wel een beetje zorgen, mijn vriendin heeft de pil vorige week gehaald en die mag ze gaan slikken als ze weer ongesteld wordt, dus die gebruikt ze nu nog niet. Zij denkt overigens dat er niks kan gebeuren. Heeft iemand hier meer info over oid?
AD
AD - trilonderboeken
trilonderbroeken zijn niet wat je zou kunnen denken, de stof trilt niet of zo. Het gaat om een onderbroek waarin ter hoogte van de vulva een opbergzakje is genaaid, en waarin je dan de vibrerende unit kunt “wegsteken”.
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - depressief
Een blonde vrouw is zo depressief dat ze een einde aan haar leven wilde maken door in de Westerschelde te springen. Ze stond boven aan de dijk te kijken naar het ijskoude water, toen een knappe matroos voorbij liep. De knappe matroos zag haar huilen en kreeg medelijden, sloeg een arm om haar heen en vroeg wat er loos was.Hij toonde veel begrip en zei dat springen in de Westerschelde de oplossing ook niet was. De matroos stelde voor met hem naar Amerika te varen. Hij zou haar verbergen op zijn schip en als verstekeling naar Amerika smokkelen, hij zou haar elke avond eten komen brengen en zij zou niets te kort komen. Inderdaad, elke avond vier boterhammen, een stuk fruit en een nacht vol passie... Tot de 17de dag... Ze werd gevonden. "Wat heeft dit te betekenen?" vroeg de Kapitein. Blondine legt uit: "Ik heb een regeling met een van uw matrozen, ik krijg eten en een gratis reis naar Amerika en hij n**it me." "Dat weet ik wel zeker" zei de kapitein, "want dit is het veer Kruiningen-Perkpolder."
Elmer
Elmer - Zou ik het lekker vinden?
Ik trok laatst een geile string aan en een strak shirtje en het duurde maar vijf minuten en de deurbel ging. Bloednerveus opende ik de deur en daar stond AAD. Hij was blond droeg een spijkerbroek, sportschoenen en een heel strak T shirtje. “hai, ik ben AAD….” zei hij en keek naar mijn kruis. “hai ik ben Klaas Postma…..” en keek op mijn beurt nu ook naar zijn enorme bobbel. “Zullen maar naar boven gaan?….” stelde ik voor als ik de deur achter hem sloot. “Okee…. ga maar voor….” zei hij kalm. Met trillende handen hield ik me vast aan de trapleuning, nu ging het gebeuren, nu ging ik kleur bekennen dat ik het zuigen aan een mannenpik ook deed. Zou ik het lekker vinden? Ik moest het gewoon weten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook