This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Trijn
Trijn - 4 Items
Hoi geile mannen van Nederland, ik zal me even voorstellen ik ben Trijn. Ik ben een supergeile donna die van lingerie houd en van lekker neuken. Van alle standjes en dan bedoel ik doggy, 69, anaal, ik boven en ga zo maar door. Voor een geile middag of avond wat jij wilt. Dus kan jij me aan? Heb je zin in een geile bijstands donna? Geile kus Trijn
Trijn
bijstandsslipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Trijn
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Trijn
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Trijn
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - erpmasturbator
Ecologisch gezien is een wegwerpmasturbator natuurlijk niet meteen een geweldig idee. De hoeveelheid verpakkingsmateriaal is met de plasticfolie, het plastic ei, een aluminiumfoliezakje met glijmiddel, een plastic binnencapsule en het silicone masturbeerspeeltje zelf al met al redelijk veel om een keertje klaar te komen. maar ja.......
Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - Gevraagd] Alleenstaande vrouw !!!
ik ben dus op zoek naar alleenstaande vrouwen die al een tijd droog staan. ben jij al en tijd alleen en vind je het tijd dat er eens wat moet gebeuren, aarzel dan niet, het leven is maar kort. ik ben een alleenstaande man en sportief figuur. ik ben vooral ingesteld op het verwennen van de vrouw, hier kan ik uren mee bezig zijn. zoals je lekker geil maken met een massage, grondig bezig zijn met je kutje, je klitje bewerken, je laten klaarkomen zoals nooit tevoren!
Floyd
Floyd - alleen seks en verder dus verder geen gelul
Omdat zoveel vrouwen me in het verleden altijd hebben willen "proberen" en ik er vrijwel nooit op in ging bied ik mezelf nu ook maar aan. Meer dan alleen seks en verder dus verder geen gelul!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - nepleren leggings
Mijn fetish is toch wel latex/leren/nepleren leggings... als een vrouw die aan heeft moet ik haar hebben, al is de rest niet eens zo bijzonder…….. Helaas heb ik er niks van in huis, omdat mijn vrouw er niks aan vindt!
Hope Maria Carltons
Hope Maria Carltons - spanning
Vroeg me af of anderen dit bekend voorkomt? Vingeren doe ik meestal op de badkamer nadat ik gedouched ben. Ik vind het dan heel spannend om met iemand die op het gangetje loopt ( en mij dus niet kan zien want de badkamerdeur is dicht) te beginnen te praten als dat kan. Meestal mijn broer of broertje. Ik stel dan gewoon een vraag over willekeurig iets wat dan speelt. Bijvoorbeeld over een cadeautje een vakantie, school, werk of wat dan ook. En dan zorg ik dat daar een gesprek over ontstaat. Ondertussen vinger ik me dan klaar. De kunst en de spanning is dan dat de ander net niet hoort dat ik bezig ben.. Of misschien het idee heeft maar het niet zeker weet... Komt dit iemand bekend voor?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook