This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eden
Eden - 1 Item
He Hallo daar, wil jij niet lang wachten voordat je bij mij thuis langs kan komen om seks te hebben? Dan is dit je kans om met mij thuis af te spreken. Of ik kan ook bij jou langs komen, want ik doe escort seks al een maandje lang en kan me per auto verplaatsen. Ik ben Eden, en ben 26 jaar oud en ben lekker geil vandaag en wil seks, en wil ook een beetje bij verdienen. Dus heb jij nu ook tijd? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Kus X Eden,
Eden
strak slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Guido en Joske
Guido en Joske - Wanneer kom jij eens??
Sinds 1966 zijn we een kleine, warme en huiselijke club. Al jarenlang gaat onze klantenkring met een zeer tevreden gevoel weer naar buiten. Voor weinig geld kun je een fijne avond hebben! Je kunt in de bar, naast de drankjes, bij ons in een ongedwongen sfeer genieten van het gezelschap van een van onze internationale meisjes. Wanneer kom jij eens??
Boudesteijn
Boudesteijn - Handen sluiten,
Ik heb van het weekeinde weer een nieuwe masturbatietechniek ontwikkeld! Hij gaat zo: Sluit je vingers van je handen tegen elkaar. Laat je duimen omhoog steken. Plaast je rechterhand aan de rechterzijde van je penis, de linkerehand plaats je links. Je handen maken nu contact met je penis. Sluit nu je duimen over elkaar heen en bevredig nu jezelf door de handen naar voor en naar achter te bewegen. Lekker toch?
Ron
Ron - domme blondjes
er warren twee domblondjes zij dene weetje all die vrouwen zijn dom zij de andere ja komt er hond en zij ik kan pratenn lloll he ja zij de dom blondje komt er een jong zei tegen de hond je kan niet praten zij de andere jongen psss ik kan ook niet praten wandt ik ben een hond de twee domblondjes kijken toe komde de andere twee een mier en een wesp zij de mier tegen de wesp ik pak je zij de mier huuhhhhh kan niet toen kwam er een wesp bij zzzzzzzzzzzzz wesp zijsssssssssssssss meisjes zijn dom wel de domblondje zij alle meisje zijnd dom wel hij over zichzelf had!!!!!
Chiquita
Chiquita - nieuwe tepleklemmen
Mijn man had laatst nieuwe tepelklemmen meegenomen. Het fijne aan deze klemmen is dat de spanning instelbaar is met een hele fijne gradatie, zodat je precies kan zoeken wat lekker aanvoelt en ze zachtjes verder (laten) opspannen naarmate je meer opgewonden bent. De combinatie van de deuk op je tepels en de pluimpjes die over je naakte huid strelen bij elke beweging die je maakt zijn behoorlijk intens. Wat is het toch een lieverd!
Elmer
Elmer - Ben jij als vrouw toe aan een erotische massage?
Hoi DAMES! Ben jij als vrouw toe aan een erotische massage? dit is een serieuze oproep! discretie gegarandeerd!! Heb wat tijd over want ik zit zonder werk (Ik ben mijn echte baan niet verloren want ik weet wie hem heeft !) Dus: deze leuke goed uitziende man uit Gelderland zoekt per direct een vrouw die wel eens erotisch geschoren zou willen worden gevolgd door een erotische massage! (zodat je eventjes in een andere ontspannen wereld gebracht wordt) Ik doe alles heel precies volgens jou wens. Maak het eens mee! Geen tijdslimiet. Heel gezellig en ontspannen! heb je vragen, aarzel dan niet, en mail me....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook