This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Freddie
Freddie - 1 Item
Ik vind mannen boven de 25 sexy dus hier ben ik naar op zoek. Zoek allen puur voor de seks omdat ik geen rompslomp zoek. Ben jij de persoon waar ik naar op zoek ben? Mail me dan snel via mijn gedragen slipje en wie weet liggen we vanavond al met elkaar te flikflooien.
Freddie
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - Doe jij je benen uit elkaar, doe ik de rest!!
Heb al een behoorlijk aantal dames hier hun poesje ( en soms ook kontje) oraal mogen verwennen, maar krijg er nog geen genoeg van. Elke dame en elk poesje is weer anders en het blijft een belevenis om een vrouw te zien en en te voelen genieten van mijn tong. Ik ben een gebonden vijftiger en wil heel graag veel meer poesjes te verwennen. Is jouw poesje er aan toe om eens lekker klaargelikt te worden, of heb je andere wensen om lekker verwend te worden, aarzel dan niet en neem snel contact met mij op.
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - onderbroek
Een meisje ging na school buiten spelen en vroeg aan haar moeder of ze de handstand mocht doen. Haar moeder zei: nee anders zien de jongens je onderbroek omdat je een jurk aan hebt. Zegt het meisje koppig: "Ik doe het lekker toch." Later komt ze thuis en haar moeder vraagt, "Hebben de jongens je onderbroek gezien?" Antwoordt het meisje: "Nee, ik heb hem uitgedaan."
Friederike  Noordhof
Friederike Noordhof - iedere avond bij mij op de bank
Mijn man heeft nogal last van de losbandige tijd in zijn jeugd, toen hij in principe nog pakweg in een rockband kon zitten, naar Ibiza kon gaan om te flirten op het strand, of heel veel geld kon gaan verdienen. Maar die tijd is definitief voorbij, de keuzes zijn gemaakt en nu zit hij iedere avond bij mij op de bank met zijn hand in zijn onderbroek………..
Boudesteijn
Boudesteijn - Penis rollen
drie keer raden wat ik de laatste tijd veel doe. Penisrollen natuurlijk! Ga lekker op je bed liggen. Nu ga jij jezelf bevredigen door je penis over je buik heen te rollen. Dus: je duwd je penis tegen je buik aan, en met je hand ga je van links naar rechts een rollende beweging maken. Hierbij kan het lang duren voor dat je klaarkomt, maar het is de moeite waard en waarom zou je niet eens lekker de tijd nemen om jezelf te verwennen?
Venice Dong
Venice Dong - in de wolken
Hey lekkere strakke DONG! Mocht je me zoeken, ik ben in de wolken.......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook