This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

silvia bakker
silvia bakker - 1 Item
ik ben op zoek naar een leuke man waar ik leuke dingen mee kan ondernemen, ik ben voor veel dingen in...ook stel ik het op prijs als je voor mij een striptease wilt houden...mmmmm Als je het goed doet krijg je € 20,- van me!
silvia bakker
stoere hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - Te huur sex-ruimte
Te huur, Een werkkamer van sirca 15m2 en een werkkamer van 9m2 volledig ingericht met bed, bank, tv en kasten. De werkkamer is geschikt voor dames die priv willen ontvangen. Kosten bedragen 100 euro vanaf 09:0018:00 en 150 euro vanaf 09:0024:00. Internet is aanwezig. u dient zelf voor beddengoed en schone handdoekjes te zorgen!!!!
Adriana von Bill
Adriana von Bill - Schreeuw mijn naam
Stel, je komt bij mij een lekker slipje halen: ‘ Schreeuw mijn naam dan alsjeblieft uit als je klaar komt! Daarmee geef je me ten minste de indruk dat je volledig op me gericht bent, in tegenstelling tot andere klanten. !
Arry in de Warry
Arry in de Warry - er is post voor u
Een man was zijn gazon aan het maaien toen hij zijn aantrekkelijke blonde buurvrouw buiten zag komen en in snel tempo naar haar brievenbus liep. Ze opende de bus, sloeg ze weer dicht en stormde terug naar binnen. Even later kwam ze terug buiten, ging weer naar de brievenbus, opende ze en sloeg ze brutaal dicht. Duidelijk boos liep ze terug naar binnen...Toen de man zich klaarmaakte om de kantjes te maaien kwam het blondje voor de derde keer buiten, liep weer naar haar bus, opende ze en sloeg ze nog harder dicht dan ervoor. "Is er iets mis?" vroeg de man verbaasd. "Zeer zeker is er iets mis. Mijn stomme computer blijft maar melden: ER IS POST VOOR U!!!"
Andrea Gomez
Andrea Gomez - tijdens de seks
Normaal kreun ik nooit zo hard tijdens de seks, maar als ik het wel doe, fake ik!
Herman van Veen
Herman van Veen - ( Libido-massage - dames - )
Dit wil toch iedere vrouw! Een paar uren intens genieten van een heerlijke warme olie-massage of fijne hotstone-massage. Verzorgd door een nette, betrouwbare masseur met een goed en verzorgd uiterlijk. Mag ik .U. ontvangen in mijn massage-room? geheel gratis, vrijblijvend en zonder narigheid. "Jij bepaald wat je wil." Hygiéne, discretie en een nette locatie geboden. Animo of vragen? schroom je niet en laat je heerlijk verwennen. Onder het genot van een aangename warme ruimte, zwoel kaarslicht, zachte warme olie!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook