This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jessica Jansen
Jessica Jansen - 1 Item
Ik ben een wat oudere vrouw (maar wat zegt leeftijd) en heb nog nooit de ervaring gehad om het met iemand te doen die nog maagd is. Noem het een fantasie of noem het raar, maar ik zou die ervaring graag willen. Ook onervaren mannen mogen reageren. Wil jij graag leren van een ervaren vrouw? Stuur dan eens een berichtje en misschien kunnen we elkaar helpen.
Jessica Jansen
oud slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - 40 km om een gedragen slipje op te halen
Ik wil niet verder rijden dan 40 km om een gedragen slipje op te halen omdat ik het anders verspilling van de tijd en brandstof vind! Ik vind anders hier altijd wel een toppertje in de buurt en kan dan lekker wat langer blijven!
Jacintha
Jacintha - intens
Op zijn hondjes voel jik echt de kleinste bewegingen, in missionarishouding is het spelen opeens héél zachtjes en voorzichtig en tegelijk erg intens omdat de kleinste beweging van het lichaam van je partner opeens veel meer gevolgen heeft. Lekker hoor!
Flapko van Bergen
Flapko van Bergen - een beflapje gebruikt
Jongens even serieus, heeft er hier ooit iemand echt een beflapje gebruikt of een condoom opengeknipt en als beflapje gebruikt? Eerlijk? Dus, in the heat of the moment daalt je sexpartner af naar beneden, trakt je slipje omlaag en dan vraag je. "Zeg. Ga je beffen ofzo?" En dan zegt zo'n kerel: "Euh ja. Is dat goed?" En dan zeg jij: "wacht effe..." Je trekt je ondergoed weer aan je lichaam, loopt naar de badkamer en vervolgens weer naar de keuken voor een schaar. Gaat op de rand van het bed zitten, knipt het condoom open. Misschien vraag je voor de goede orde of mijnheer een smaakje blieft. Vervolgens ga je weer op je rug, spreidt je benen en vouwt het opengeknipte condoom over je schaamlippen. Serieus? En dan, tijdens het gebef, dan houdt je de hoekjes vast ofzo? Let me know!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - Ik zoek plassex / in slipje plassen
Hoi, Ik kom uit de buurt van Eindhoven. Al heel lang ben ik op zoek naar een vrouw of leuke meid die voor mij in haar slipje wil plassen, Het lijkt me ook dan ook opwindend om te zien dat ze zich streel en laat beffen door mij. Ook intiem wil ik dan. Ik kan niet ontvangen dus ik kom naar je toe. Mag ook in een club zijn. Liefst in Tilburg, Breda, Den Bosch Venlo maar niet in Eindhoven zelf. Ik wil 150 EURO betalen maar dit is best iets onderhandelbaar. Groetjes allemaal!
Rynie
Rynie - Buikspreker
Een jonge buikspreker heeft een optreden in een club, met zijn pop op de knie. Hij gaat door zijn gebruikelijke materiaal van domme blondjes moppen, tot een grote forse blondine voor in de zaal opstaat en problemen begint te maken. "Okay eikel, ik heb nu wel genoeg gehoord van je denigrerende blondinemoppen! Wat doet jou denken dat je van vrouwen op die manier een stereotype kan maken? Wat hebben de fysieke attributen te maken met de waarde van een menselijk wezen? Het zijn klootzakken zoals jij die ervoor zorgen dat ik niet gerespecteerd wordt in de maatschappij, dat ik niet mijn volledig potentieel als mens kan ontplooien... Allemaal omdat jij denkt dat discriminatie in de naam van humor moet kunnen!" Verbouwereerd begint de buikspreker zich te verontschuldigen, maar de blondine onderbreekt hem: "Hou jij je erbuiten, ik heb het tegen die klootzak op je knie!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook