This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Karin de Vries
Karin de Vries - 1 Item
Ik ben een lekker stoute meid maar ik ben nog nooit echt verliefd geweest. Mijn vriendinnen vertellen er wel eens over en ik wil nu ook eens echt verliefd worden. Misschien komt het wel omdat ik een beetje verlegen ben dat ik nog nooit een leuke relatie heb gehad. Ben jij die jongen die ook weer toe is aan een leuke relatie en mij over mijn verlegenheid heen kan helpen dan hoop ik dat je me snel een berichtje stuurt.
Karin de Vries
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Ik Ben een toy boy!!
Hallo,ik houd van seks .dus ik zoek voor een seks relatie.ik heb een vriendin maar ze houdt niet zo van seks. Dus.als je Snel seks wilt, contacteer mij dan eens. Ik ben een heuse toy boy!!
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - de pil
Dom blondje dat al 6 maanden zwanger is gaat naar de dokter. "Ik zou graag aan de pil beginnen" zegt ze tegen de dokter. Waarop de arts verbaasd zegt:"Dat heeft toch geen zin meer, je bent immers toch al zwanger". Dom blondje zegt verontwaardigd:"Mijn vriend heeft nog een ander gaatje bij me gevonden en ik wil niet ook nog een bult op mijn rug!!
Boudesteijn
Boudesteijn - Afwisseling,
Als het masturberen je begint te vervelen dan heb ik nog een tip voor je! Doe eens lekker afwisselend masturberen: Masturbeer je eerst een minuut met je linkerhand, daarna een minuut met je rechterhand, herhaal dit tot je klaarkomt. Mijn record staat op 4 minuten!
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - ‘Porre van vorre’
Wat is vingeren in het Spaans?.. ‘Porre van vorre’ natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook