This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jacobine
Jacobine - 1 Item
Ben jij die lekkere jongen die nu mijn oproep aan het lezen is? Ik hoop het wel! Met jou zou ik dan wel eens een hele lekkere avond willen hebben of dag kan ook he. Ik heb niet super veel ervaring nog maar misschien dat we daar dan iets aan kunnen gaan doen? Heb jij ook zoveel zin en wil jij een lekkere meid? Dan moet je mij echt even een bericht sturen hoor! Of contacteer mij op woensdagavonden in de sexbioscoop. Ik doe nu mijn slipje uit en stop hem in een enveloppe voor jou!
Jacobine
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - Scheren van schaamhaar
Twijfel je of je je schaamhaar moet afscheren of gewoon moet laten zitten? Iedereen moet dit natuurlijk voor zichzelf weten. De één vindt schaamhaar mooi en de ander weer juist lelijk. De één kiest voor niks doen, de ander voor een streepje en weer een ander voor helemaal kaal. Het is maar net wat jij of jouw sekspartner het mooiste vindt. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan rijpe, geschoren dames!
Bennie Dom
Bennie Dom - My mother
My mother never breast fed me. She told me that she only liked me as a friend.
Heleen van Doorn
Heleen van Doorn - seksuele toespelingen
Ook ik ben reeds 8 jaar getrouwd, we hebben regelmatig sex (lees: 3x per week). Ik ben altijd voldaan maar voor mij mag het net iets meer zijn eigenlijk... het probleem is dat mijn man niet iedere dag thuis is waardoor ik zo een beetje op mijn honger blijf zitten. De laatste tijd merk ik van mezelf dat ik seksuele toespelingen maak op collega's en vrienden in de hoop dat het ook op sex uitdraait. Ik vind het zo verkeerd omdat ik mijn man echt graag zie maar de sexdrang is zo groot! Wat moet ik nou toch doen??
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - Blonde Pijn
Er komt een blondje bij de dokter. Ze zegt: Dokter.. als ik op mijn buik druk, doet het pijn "Als ik op mijn knie druk doet het pijn. Als ik op mijn been druk doet het pijn.. Overal waar ik druk doet het pijn.." "Ahh.." zegt de dokter.. "Uw vinger is gebroken..!"
Jacob
Jacob - genieten
Heb jij zin om heerlijk,langdurig en intens aan beide gaatjes te worden gelikt,en alleen maar dat? Ik ben een nette man en heb een ervaren tong om jou heerlijk te laten genieten. Dit alles in een nette,en discrete omgeving.Géén verdere sex,niets bij mij,ben,en blijf gekleed. Gaat puur om jou.Een drankje vooraf,en een babbel,en dan laat ik je heerlijk genieten. Zin gekregen?Woon in Zoetermeer,en kan gehele dag(en)ontvangen,ook voor direct. MSN en cam aanwezig, 100% discreet.Mail mij,en ik laat je genieten.
Josje Smit-Werkmans
Josje Smit-Werkmans - Te koop mannen sex bevredigingsset.
Te koop mannen sex bevredigingsset. Ongebruikt en in zeer goede staat. Gelieve 's overdag en 's avonds te bellen!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook