This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marlies Stonkie
Marlies Stonkie - 1 Item
Deze vrouw geeft sexles aan jonge mannen die nog niet zoveel ervaring hebben. ik kan thuis ontvangen, neem rustig de tijd voor je en leer je alles wat je maar weten wilt. Wat je hebt geleerd mag je natuurlijk ook op mij uitproberen, de eerste les is altijd gratis!
Marlies Stonkie
mooi slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Blasa van Putten
Blasa van Putten - de lekkerste BLANKE SABELS
Dag lezers! hoe heet ben jij? Ik ben op zoek naar de lekkerste BLANKE SABELS die graag onder handen genomen willen worden door een Oosterse vrouw. Ik kan goed masseren en je echt laten genieten. Wil je dit wel eens meemaken? Dan moet je wel een berichtje sturen. Let wel: de slak bereikte de ark door volharding! De meeste bananen heb ik al recht gekregen door mijn pruim er naast te leggen……..
Carlos
Carlos - sexmaatje
ik zoek een vast sexmaatje.om lekker tot het uiterste te gaan op sex gebied, dus lekker experimenteren elkaar prikkelen,ik zoek een vrouw liefst zonder kids zodat we lekker alle tijd voor ons zelf hebben. ik hou van stappen maar vindt het ook heerlijk om thuis een lekker geil sexspel op te bouwen. dus lekker lang met elkaar spelen en teasen, ik hou wel van een beetje hoerige types en ook zeker het rollenspel vindt ik echt geil. als de klik er is dan zouden wij een lekker geil koppel kunnen vormen samen, bel me en wie weet!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - gezocht
Na mijn relatie die alweer een tijd voorbij is heb ik geen nieuwe relatie meer gehad en ook geen seks met een leuke man. Ik ben niet echt iemand die vaak uitgaat en via mijn werk kom ik ze ook niet tegen. Vandaar mijn advertentie. Ik ben op zoek naar iemand die net als ik wel de behoefte heeft aan seks maar niemand heeft om het mee te doen. Ben jij dat? Dan wacht ik op jou bericht.
Zowie Davids
Zowie Davids - sex geen goede basis
Hallo, Ik ben het dus niet helemaal eens met een aantal suppliers hier dat sex geen goede basis is voor een relatie zou zijn! Het gekke is wel dat ik het een beetje herken dat bepaalde klanten geen zin hebben om nog even mee naar een sexbios te gaan. Toen afgelopen woensdag mijn 'date' hier een gedragen slipje kwam halen wilde hij nog wel even samen naar de sexbios gaan, maar toen had ik daar eigenlijk niet echt zin in (ben wel lief gebleven trouwens ). De achterliggende gedachte was dat ik het met deze date zonde vond om daar tijd aan te besteden…..
Leo
Leo - Magnetron
Komt een dom blondje in een electrozaak.Daar ziet ze een prachtige televisie staan en ze zegt de verkoper: "voor mij dit televisietoestel a.u.b." Waarop de verkoper antwoordt: "ik verkoop niet aan domme blondjes!" Het dom blondje besluit hierop naar de kapper te gaan en laat haar haar zwart verven.Terug in de electrozaak vraagt ze opnieuw naar de televisie. De verkoper zegt echter opnieuw: "ik verkoop niet aan domme blondjes!" Het dom blondje gaat terug naar de kapper en laat zich volledig kaal scheren. In de electrozaak zegt ze: "ik zou graag dit televisietoestel kopen. " De verkoper weeral: "ik verkoop niet aan domme blondjes!" "Maar?" vraagt het domme blondje, "hoe weet jij eigenlijk dat ik een dom blondje ben?"Waarop de verkoper: "dat is geen televisie, dat is een magnetron...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook