This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elizabeth Jean Poepjes
Elizabeth Jean Poepjes - 1 Item
Ik ben dus op zoek naar die ene haha. Wat ik daarmee bedoelde is dat ik het toch wel erg leuk vind als ik hier mijn Jacob (het geeft niks als je anders heet) zou vinden. Maar of dat echt kan? Proberen kan altijd en misschien vind ik wel een leuke vriendschap en dat is ook veel waard! Ik ben trouwens zeer stout en ben erg druk met mijn opleiding geweest en nu nog wel waardoor ik ook niet zo om me heen heb gekeken. Mocht je een vriendschap willen of meer dan kun je me altijd een bericht sturen.dikke kus!
Elizabeth Jean Poepjes
slipje is al uit!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - ( Gratis hotstone-massage - dames - )
Hallo dames! De .R. is nog in de maand - dit is lekker -... Een paar uren genieten van een heerlijke hotstone-massage of warme olie-massage. Verzorgd door een nette, betrouwbare masseur met een goed en verzorgd uiterlijk. mag ik .U. ontvangen in mijn massage-room? geheel gratis, vrijblijvend en zonder narigheid. "Jij bepaald wat je wil." Hygiéne, discretie en een nette locatie geboden.Animo of vragen? schroom je niet en laat je heerlijk verwennen. Onder het genot van een aangename warme ruimte, zwoel kaarslicht laat ik mijn kunsten zien......
Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - Man gezocht voor een triootje!
Man gezocht voor een triootje! Omdat het vooral om de de vrouw gaat hier op de foto, hebben we het vooral hier voor haar ingevuld. dus kijk er maar lekker naar hoor....!
Pien en Wiemel
Pien en Wiemel - sexlessen als extra service
Voor de man die altijd druk is geweest met studie, werk etc. en nooit tijd heeft gehad of wellicht ietwat verlegen is geweest in omgang met vrouwen, bieden wij nu ook sexlessen als extra service. Een aantal dames bij ons vindt het leuk om de man wat meer wegwijs te maken in de wereld van erotiek waarbij ze alle begrip en geduld voor je hebben. Zo kan jij rustig en relaxt genieten en verschillende sexuele handelingen of onderdelen van het liefdesspel onder de knie krijgen. Dit is al leuk en spannend te beleven, maar ook nog eens goed voor je eigen sexuele ervaring in de toekomst zodat je straks nog meer en beter kan genieten van sex en je toekomstige sexpartners, die je via deze site zult ontmoeten, ook!
Jacco Groningen
Jacco Groningen - [Gevraagd] Behaarde vrouw in assen gezocht
ik ben een stoute man en dus op zoek naar dames met een behaarde kutje om eens te mogen likken. ook haar kontje wil ik likken. tevens doe ik gratis uw afwas en zo geheel naakt, niet goed dan harde billenkoek, zowel over de knie als vastgebonden en mondknevel in. ik ben 100% serieus en ik stuur berichten terug als u ook serieus ben en uit assen komt of bij mij thuis wil komen. ik ben single en heb genoeg ruimte. hopelijk tot spoedig!
Jochem
Jochem - Rijn of Maas
Er staan twee domme blondjes op een brug. De een kijkt naar beneden en zegt tegen de ander: "Is dat nou de Rijn of de Maas?" De andere zegt: "Da's de Maas". "Nee hoor", zegt de een weer, "Da's de Rijn." Dat gaat zo nog een half uur verder. Op een gegeven moment zegt de ene:"Als jij nou naar beneden springt en dan omhoog kijkt naar het bordje wat aan de brug hangt, dan weten we welke rivier het is." Zo gezegd zo gedaan. Het ene blondje springt naar beneden en komt een half uur later weer terug. Ze zit helemaal onder de schrammen, heeft haar linker arm gebroken en allebei d'r benen. "En, was het nou de Maas of de Rijn"? "Geen van beide, het was de A2!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook