This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jennie Simons
Jennie Simons - 1 Item
Hey hallo leuke man, Ik zoek iemand die mijn tuintje kan ophogen en betegelen! (liefst in de maand juni) dan heb ik ook de tegels (is een klein tuintje) woon zelf in Assen! ben een verzorgde dame met een kleine poes. Kan jij mij helpen en in ruil komen we samen wel uit, Reageer alleen op een oproep die serieus is! daarna krijg je een slipje van mij! Xx
Jennie Simons
feestelijk slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - speeltje in haar nachtkastje
Bijna elke vrouw heeft tegenwoordig wel een speeltje in haar nachtkastje liggen. Meestal gaat het dan om een vibrator. De trillingen van een vibrator is namelijk de makkelijkste manier om een orgasme te hebben als vrouw, en sommige vrouwen hebben geen andere manier om te komen dan met een vibrator. En de vrouwen die een vibrator hebben, wennen er vaak zo aan dat ik ze dan niet meer kan laten komen!
Bas Gitaar
Bas Gitaar - Ik heb last van Chronische aandoeningen
De samenhang tussen chronische aandoeningen en impotentie is het meest evident bij diabetes mellitus. Bijna 1 op de 2 mannelijke diabetespatiënten kampt met erectieproblemen. Ook aandoeningen als aderverkalking, hart- en vaatziekten, nieraandoeningen en multiple sclerose kunnen erectiestoornissen veroorzaken. Deze ziektes kunnen door het hele lichaam de bloeddoorstroming of impulsen van het zenuwstelsel verminderen. Het is dus niet zo raar dat ik de laatste tijd geen booner meer kan krijgen!
Mariella Sokolova
Mariella Sokolova - hogedrukreiniger gezocht
ik ben een volle vrouw met lekkere borsten schaamhaar verzorgdt en schoon! welke lieve man helpt mij aan een hele goeie hogedrukreininger in ruil mag je mij beffen en vingeren borsten likken en masseren op me borsten klaar komen en knuffelen en ik kan jou masseren met massageolie en aftrekken. p.s. ik kan de hele dag en avond en weekend uiteraard discreetheid gevraagd en geboden!!
Gomez
Gomez - een grote spiegel in je slaapkamer
Leuk meisje! Ik zei tegen haar: Installeer een grote spiegel in je slaapkamer, dicht bij het bed. Tijdens de daad kan je dan naar jezelf kijken, je eigen geheime pornofilm dus. Tip: sluit de gordijnen. Ben benieuwd of ze het nog gedaan heeft……….
Henk Krols
Henk Krols - dobbelen
waarom gooit eeen dom blondje de dobbelstenen tegen het plafond: wie het hoogst mag beginnen natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook