This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cleo Cohen
Cleo Cohen - 1 Item
ik ben een mooie stoute meid met een middelgrote poes die opzoek is naar huisjes of een pand die ik overdag kan komen schoonmaken met net dat beetje extras ik kan thuis in sexy lingerie en naaldhakken je huis een goeie beurt geven of bij jou op kantoor interesse? en de prijs daar komen we wel uit hoor! mail me maar xxxx
Cleo Cohen
hot slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - impotentie
Bij ongeveer een derde van de mannen met impotentie is er een lichamelijke oorzaak. Bij een zelfde aantal mannen is sprake van een psychisch probleem of een relatieprobleem. De derde groep, waar ik nu in zit, bestaat uit mannen waarbij zowel lichamelijke als psychische of relationele problemen een rol spelen. Als mannen spontane erecties krijgen, tijdens bijvoorbeeld een erotische film, of 's nachts of 's ochtends met een erectie wakker worden, is bijna altijd sprake van relationele of psychogene impotentie!! klotezooi dus weer!
Helmine von Marienschoffer
Helmine von Marienschoffer - impotente man met een slaapzak
Mijn vriend AAD was vroeger een zeer potente kerel, maar nu is het een impotente man met een slaapzak!
Felixa Burleson
Felixa Burleson - niet helemaal ingeburgerd
Anale seks is helaas nog niet helemaal ingeburgerd in mijn slaapkamer. Dit komt vooral door de houding van mijn man tegenover deze vorm van seks, want ik droom er wel altijd weer van! Dat komt deels door zijn onwetendheid en deels doordat hij vaak ondoordacht te werk gaat. Terwijl het volgens mij niet zo moeilijk moet zijn om deze vorm van seks lekker plezant te maken!
Bernhard
Bernhard - sunmobile
Lieve dames, wil je graag ontspannen onder de zonnebank en vind je het fijn om naderhand ingesmeerd te worden met aftersun? Kom dan bij mij langs. Je ligt op een echte boxspring en onder een philps sunmobile. Natuurlijk is elke andere vorm van bevrediging ook bespreekbaar. Waar wachten jullie nog op??
victor
victor - Advertentie
Een dom blondje zet een advertentie: gezocht... Een enthousiaste en levenslustige man met perfecte reputatie en met de vaderlijke drang om snel een gezin te vormen, die intens kan genieten van een dagelijkse dosis klassieke muziek en van een potje schaken, om de beurt bij mij thuis of in het park. Conclusie: Ik wil samen met jou de bijbel bestuderen en dus absoluut niet zo'n goddeloos en op sex belust Brad Pitt-type! ******** ****** **** ** En nou ff serieus: lees alleen regel 1, 3, 5 & 7

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook