This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

sexgroepje
sexgroepje - 1 Item
Wij hebbener nu al veel lol in wat we NU gaan doen met jullie. Als jullie zin hebben in een zinderende date met ons moeten jullie nu mailen!! Wij gaan dinsdag namelijk helemaal los in de buurt van Tilburg .Wij gaan namelijk onze fantasie spelen! Vastgebonden op bed en dan de dame heerlijk gebruiken een half uur lang!! Vanaf 's middags 14 uur tot...??? Nu MAILEN is gegarandeerd contact !!
sexgroepje
al onze slipjes@!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - tegelzetter
Ben jij een oudere dame die op zoek is naar een goede, vlotte tegelzetter of vloerensmeerder om je keuken, badkamer of toilet te betegelen of heb je een vloer die moet worden gesmeerd of geëgaliseerd? Ik kom graag... bij je klussen, haha. Aarzel niet, ben een echte vakman met 15 jaar ervaring, waarvan de laatste 5 jaar als zelfstandig ondernemer. En ben gek op oudere vrouwen. Xxx
Ed
Ed - Mijn Levensstijl klopt niet meer
Leefgewoontes die de bloeddoorstroming doen verminderen, kunnen erectieproblemen veroorzaken. Roken, overmatig alcoholgebruik en drugsgebruik schaden mogelijk de bloedvaten en verminderen de bloeddoorstroming naar de penis. Mannen die al last hebben van aderverkalking en tevens roken, zijn extra kwetsbaar voor impotentie. Overgewicht en te weinig beweging zijn andere risicofactoren. Misschien moet ik toch maar eens wat minderen.....
Cindy Koppelaar
Cindy Koppelaar - anaal
Tja,niet elke goede hoer doet anaal. Maar ik wel hoor!. Ik deed het voordat ik ging prostitueren al met mijn vriendje, en ik vond het toen al heel bijzonder en kinky. Het was iets wat spannend en moeilijk was. Je moet je anus namelijk wel goed ontspannen hoor!. Anders is het een behoorlijk vervelende ervaring!
An Meijer
An Meijer - gewone meid
Hoi! Ik ben een gewone meid ik heb niks met mode, make-up en dat soort dingen. Dat zegt me gewoon niet zoveel. Niet dat ik er in lompen bijloop, maar ook geen strakke mantelpakjes of jurkjes en zo. Een spijkerbroek met een overhemd is meer mijn stijl en ik houd ook van tatoeages! Ben je dus zelf ook een normale geile neger die valt op een meid met pit, check dan mijn profiel en reageer als het je wat doet!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - stijvuu
op het strand zegt een klein meisje tegen haar moeder: -kijk eens naar die meneernaast ons. wat heeft in zijn zwembroek? een beetje genegeerd antwoord de moeder. -dat is zijn portemonnee. waarop het meisje zegt. -OH wat gek! hoe meer hij naar je kijkt, hoe rijker hij word.!
Monica
Monica - licht aan het einde van de tunnel
Hey CONJO! Als gevolg van de crisis is het licht aan het einde van de tunnel tijdelijk uitgeschakeld…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook